Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1 τον Παναιτωλικό, αλλά δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του

Σπόραρ ο λυτρωτής

Νίκησε, αλλά δεν άρεσε! Το «Τριφύλλι» με… Αγιο Βασίλη τον Σπόραρ νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό, ο οποίος στο τέλος του αγώνα μείωσε το σκορ και θα μπορούσε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις. Η ομάδα του Τερίμ πήρε τη νίκη με το μυαλό στο ντέρμπι Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως προβλημάτισε ακόμα μία φορά με την απόδοσή της.

  • Από τον Γιώργο Σηφάκη

Ο Παναθηναϊκός «πληρώνει» φυσιολογικά την αλλαγή προπονητή, αφού ο Τερίμ πρέπει να περάσει τη φιλοσοφία του και οι παίκτες του να την αφομοιώσουν. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πετράκης παρουσιάστηκε πολύ διαβασμένος. Το «Τριφύλλι» απείλησε στα πρώτα λεπτά μόλις μία φορά, με τον Ιωαννίδη, σε ένα ματς όπου ο Παναιτωλικός προσπάθησε με επιτυχία να βγάλει πίεση ψηλά, σε αντίθεση με ό,τι έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο προηγούμενο ματς. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό αλλά ελάχιστες φάσεις.

Το θετικό είναι πως ο Παναιτωλικός πήγε στη Λεωφόρο με στόχο να παίξει ποδόσφαιρο, δεν κλείστηκε πίσω, και αυτό βοήθησε στο να είναι καλύτερο το θέαμα. Ο Παναθηναϊκός έκανε κάποιες μικροευκαιρίες, αλλά ο Τζούρισιτς δεν μπορούσε να παίξει στα άκρα και, παράλληλα, η ομάδα δεν είχε ούτε χθες στο πρώτο μέρος την εύκολη πάσα. Στην επανάληψη, οι «πράσινοι» βρήκαν γρήγορα το γκολ που έψαχναν. Η μπάλα έφτασε στον Χουάνκαρ, αυτός έκανε μια γλυκιά σέντρα προς τον Σπόραρ ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Καπίνο και στα δίχτυα, για να δώσει προβάδισμα στο «Τριφύλλι» στο 51΄.

Οι παίκτες του Τερίμ, χωρίς να παίζουν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, κυριάρχησαν, έχασαν ευκαιρίες και τελικά τη λύση έδωσε πάλι ο Σπόραρ. Ο Τζούρισιτς άνοιξε στον Σπόραρ, που έκανε το πλασέ από πλάγια για το 2-0. Ομως, οι παίκτες του Παναιτωλικού απάντησαν γρήγορα. Εκλεψαν την μπάλα στα αριστερά, ο Σενγκέλια έγινε κάτοχός της, έκανε την ντρίμπλα και το σουτ για να νικήσει τον Λοντίγκιν για το 2-1 των φιλοξενουμένων στο 90’+2′.

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Αράο, Γεντβάι, Χουάνκαρ (90΄ Φικάι), Ζέκα, Τσέριν, Μαντσίνι (46΄ Σπόραρ), Τζούρισιτς (90΄ Γερεμέγεφ), Βιλένα (46΄ Αϊτόρ), Ιωαννίδης (75΄ Μπερνάρ).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Μαλής, Μαυρίας (78΄ Μπελεβώνης), Λιάβας, Μπαλντασάρα (73΄ Τσιγγάρας), Πέρες (63΄ Ντουάρτε), Χατζηθεοδωρίδης (63΄ Πέντρο), Καρέλης (63΄ Ανιόρ), Σενγκέλια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα