Επίθεση κατά πάντων από τον Κούγια, που μιλούσε διαρκώς για τον εαυτό του και πόσο σπουδαίος είναι

Παραλήρημα!

Σε μια δίωρη συνέντευξη Τύπου χωρίς νόημα, με ασυνάρτητο λόγο και με επανάληψη όλων όσα είχε πει κατά καιρούς, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Αλέξης Κούγιας, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριξε ότι θα… κλείσει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο στη φυλακή!

Εκανε επίθεση στον Βαρδινογιάννη, στον Πατέρα, στον Μελισσανίδη, στον Αλαφούζο, στον Καρυπίδη, στον Μπαλτάκο και τον Γρηγόρη Δημητριάδη, διερωτώμενος μάλιστα πώς μπαίνει ο τελευταίος στο ΣΕΦ «με 14 γορίλες μαζί» και ζητώντας από τους αδερφούς Αγγελόπουλους να δώσουν στοιχεία για το ποιοι είναι αυτοί που τον συνοδεύουν. Μίλησε για τη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (πώς από «εχθροί» έγιναν συνεργάτες) και υποστήριξε ότι υπήρξε σκευωρία εναντίον του στην υπόθεση του «Noor 1».

Αρχικά, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» οδηγούν την υπόθεση του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Δικαιοσύνη, καταθέτοντας μήνυση στην Εισαγγελία Πειραιώς με την οποία καταγγέλλονται «τα αδικήματα της συστάσεως συμμορίας και της διαπράξεως του κακουργήματος που προβλέπει το άρθρο 132 του αθλητικού νόμου».

Εγκαλούμενοι, κατά τον Αλέξη Κούγια, είναι «ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Τάκης Μπαλτάκος, ο Πέτερ Φρόιντφελτ, πρόεδρος της τριμελούς Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ο Σταύρος Μάνταλος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ο Γιάννης Σπυρόπουλος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ο Μπόρις Μαφίελκα, διαιτητής, ο γνωστός διαιτητής που έκανε τα όργια στο παιχνίδι Ολυμπιακός – ΑΕΚ, οι δύο βοηθοί του, ο Αντρέι Χέμου κι ο Ματέι Ζέκου, ο Κρίστιαν Μίχελ – αυτός που η ΕΠΟ και η ΚΕΔ τον παρουσίασαν ότι λέγεται Κρίστιαν Μίκελ, είναι ο VAR ο οποίος δεν είδε τίποτα στο παιχνίδι. Και επίσης ο κ. Αντρέας Μεϊντάνας, διαιτητής από την ΕΠΣ Αχαΐας».

Επιπλέον, έκανε την προσωπική ιστορική αναδρομή του στο ποδόσφαιρο, κατήγγειλε πρόσωπα και πράγματα από την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, μίλησε για εγκληματική οργάνωση που κάνει ακόμη κουμάντο, με σχετικές κατηγορίες και καταγγελίες, ενώ προανήγγειλε ακόμη περισσότερες καταγγελίες για πάνω από 40 άτομα τις επόμενες μέρες, με στοιχεία που θα είναι διαθέσιμα και για τον εισαγγελέα, αλλά και για τις επόμενες κινήσεις των «ερυθρολεύκων» και τις επαφές τους με τους πολιτικούς αρχηγούς. Τελικά, όσοι παρακολούθησαν τη συνέντευξη ψάχνουν ακόμα να δουν τι ήθελε να πει… Πάντως, ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας προχώρησε χθες στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αλέξη Κούγια για όσα είπε το βράδυ της Κυριακής, μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα