Η ΑΕΚ διέσυρε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο με το επιβλητικό 5-0

Πολυβόλο!

Σίφουνας η ΑΕΚ, σκόρπισε στους πέντε ανέμους τον Ατρόμητο στο Περιστέρι διασύροντάς τον με το εντυπωσιακό 5-0. Η ομάδα του Αλμέιδα έκανε πολύ μεγάλη εμφάνιση και νίκησε εύκολα μία ομάδα που δεν είχε χάσει εδώ και 13 ματς.

  • Από τον Γιώργο Σηφάκη

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στην πρώτη της φάση στο ματς. Ο Πήλιος έκανε τη βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου και ο Πόνσε εκτέλεσε με τη μία, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας για το 0-1 μόλις στο 12′. Οι γηπεδούχοι πριν καν συνέλθουν από την ψυχρολουσία, βρέθηκαν με δεύτερο γκολ στην πλάτη τους. Ο Γκατσίνοβιτς έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Πόνσε ξανά πρόλαβε τον Τζαβέλλα και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 στο 15′.

Ο έντονος αέρας επηρέαζε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στο πρώτο μέρος του ματς, στο οποίο όμως η ΑΕΚ πατούσε καλύτερα στο γήπεδο σε σχέση με τον Ατρόμητο. Μάλιστα, πέτυχε και τρίτο γκολ στο 35′. Επειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκατσίνοβιτς και κεφαλιά του Βίντα που σταμάτησε ο Κούντε, η μπάλα στρώθηκε στον Κάλενς, ο οποίος από κοντά την έστειλε στα δίχτυα για το 0-3, σκοράροντας για πρώτη φορά με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Η ομάδα του Αλμέιδα ήταν ασταμάτητη και στο δεύτερο μέρος. Ο Αμραμπατ τροφοδότησε τον Ρότα από τα δεξιά, ο Πόνσε έκανε το σουτ, αλλά ο Τσιντώτας αρχικά τον σταμάτησε. Ο Αργεντινός πήρε το ριμπάουντ από κοντά και σκόραρε για το 0-4, κάνοντας χατ-τρικ. Οι παίκτες του Ατρομήτου έδειχναν να τα έχουν χαμένα και στο 67′ η «Ενωση» έφτασε στο πέμπτο τέρμα. Ο Πήλιος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Γιόνσον πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με υπέροχη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-5). Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε και η «Ενωση» πήρε εύκολα το τρίποντο.

Διαιτητής: Αγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ιλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης (46′ Τσακμάκης), Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ (63′ Αθανασίου), Κούντε (46′ Ανγκιέλσκι), Γκονζάλεζ, Κούεν, Γιουμπιτάνα (63′ Ρομπέγ), Βέργος, Βαλένσια (63′ Ντιρξ).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα (68′ Φερνάντες), Αμραμπατ (68′ Ελίασον), Γκατσίνοβιτς (73′ Πισάρο), Τσούμπερ (73′ Φαν Βερτ), Πόνσε (68′ Αραούχο).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα