Ο Ισορροπιστής στο ΟΠΑΠ Game Time για τη μάχη της Τούμπας

Ο δημοφιλής ράπερ μιλάει για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και αποκαλύπτει πώς διάλεξε το ψευδώνυμό του

Πώς συνδυάζεται η λαϊκή αγορά με τη ραπ μουσική και ο Ολυμπιακός με τον Snoop Dogg;

Τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα δίνει στο ΟΠΑΠ Game Time o «Ισορροπιστής» ενώ αποκαλύπτει και μια συγκινητική ιστορία, από την παιδική του ηλικία, που στάθηκε αφορμή για το ψευδώνυμο του.

Ο Νίκος Παυλίδης, όπως είναι το πραγματικό όνομα του γνωστού ράπερ, σχολιάζει το ντέρμπι κορυφής ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί την Κυριακή στην «Τούμπα» (20:30).

Μιλάει ακόμα για τους αγώνες της Super League, ΑΕΚ-ΟΦΗ (16:00) και Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30) που θα διεξαχθούν την Κυριακή, τις αναμετρήσεις της La Liga, Λας Πάλμας-Ρεάλ Μαδρίτης (Σάββατο, 17:15) και Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ (Σάββατο, 19:30) και το ματς της Serie A, Φιορεντίνα-Ίντερ (Κυριακή, 21:45).

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα