«Χάλκινος» ο απίθανος Καραλής στη Γλασκόβη

Ο Εμμανουήλ Καραλής σε μία μαγική βραδιά κατάφερε να περάσει τα 5,85 μ., που συνιστά την κορυφαία φετινή του επίδοση, και να πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου της Γλασκόβης.

Ο Eλληνας άλτης ήταν συγκλονιστικός, κατάφερε να σπάσει δύο φορές το φετινό του ρεκόρ και με επιτυχημένο άλμα με την πρώτη προσπάθεια στα 5,85 μ. κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο, το πρώτο που κατακτάει σε Παγκόσμιο. Ο Καραλής στη δεύτερη παρουσία του σε Παγκόσμιο κλειστού στίβου, μετά την 5η θέση στο Μπέρμιγχαμ το 2018, απέδειξε ότι μπορεί να ανταγωνιστεί τους κορυφαίους αθλητές. Αυτό ήταν το δεύτερο μετάλλιο της Ελλάδας στη φετινή διοργάνωση και 15ο συνολικά σε παγκόσμια κλειστού.

Από την άλλη, η Κατερίνα Στεφανίδη δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 4,65 μ. στον τελικό του επί κοντώ στη Γλασκόβη και ολοκλήρωσε την τρίτη παρουσία της σε Παγκόσμιο κλειστού στίβου μακριά από τα μετάλλια. Δεν κατάφερε να διεκδικήσει θέση στην πρώτη οκτάδα του τριπλούν ο Δημήτρης Τσιάμης, παίρνοντας τελικά τη 13η θέση. Στην έβδομη θέση ολοκλήρωσε η Τατιάνα Γκούσιν τις προσπάθειές της στον τελικό του ύψους. Μετά το χρυσό στα 1.500 μέτρα, ο Τζος Κερ πήρε δεύτερο διαδοχικό, αυτή τη φορά στα 3.000 μέτρα.

Κάνοντας την έκπληξη, η Ελ Πιερ πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 3.000 μέτρα γυναικών. Με καταπληκτικό σπριντ στα τελευταία 20 μέτρα, ο Αλεξάντερ Ντόομ «έκλεψε» την τελευταία στιγμή το χρυσό μετάλλιο στα 400 μέτρα. Με ρεκόρ αγώνων ο Γκραντ Χόλογουεϊ πήρε ξανά το χρυσό μετάλλιο στα 60 μέτρα εμπόδια. Η Τζούλιεν Αλφρεντ έκανε την έκπληξη και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 60 μέτρα γυναικών. Η απίστευτη Φέμκε Μπολ έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 400 μέτρα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα