Η ΑΕΚ παραπάτησε κόντρα στον μαχητικό Αρη, πέφτοντας από την κορυφή

«Αυτοκτόνησε»!

Πλήρωσε τα λάθη της και αυτοκτόνησε! Αγώνας γκραν γκινιόλ στο «Κλ. Βικελίδης» ανάμεσα σε Αρη και ΑΕΚ, που τελείωσε 3-3 και είχε τα πάντα!

  • Από τον Νίκο Πετρουλάκη

Η ΑΕΚ ήταν αυτή που μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι! «Τρυπούσε» από τα αριστερά με τον Αμραμπατ, που έδειξε να έχει κέφια, έχοντας μάλιστα πίσω τον έμπειρο Μάνταλο, τους Γιόνσον και Λιούμπισιτς να συνεργάζονται άψογα, και έτσι το γκολ δεν άργησε, αλλά ήρθε με κάπως ανορθόδοξο τρόπο: την ατομική ενέργεια του Αμραμπατ, που «πάλεψε» τη φάση με τον Μοντόγια, μπήκε στην περιοχή και έπεσε κάτω, για να σφυρίξει πέναλτι ο Σιδηρόπουλος. Ο Ολλανδός Κλέι Ρούπερτι από το VAR δικαίωσε την απόφαση του Ελληνα ρέφερι. Από τα 11 μέτρα, ο «παθών» ευστόχησε και η ΑΕΚ μπήκε «οδηγός» στο ματς με 0-1.

Στο 43΄ ο Αρης ισοφάρισε. Ο Φετφατζίδης πήρε κεφαλιά-πάσα του Ανσαριφάρντ, απέφυγε έξοχα τον Στάνκοβιτς και πλάσαρε στην κενή εστία για το 1-1, μέσα σε αποθέωση. Η ΑΕΚ φάνηκε να αιφνιδιάζεται από την αντίδραση του Αρη, που είχε χάσει άλλη μια ευκαιρία με τον Ανσαριφάρντ στο 24΄ και «προειδοποίησε» με το ακυρωθέν γκολ του Φετφατζίδη. Τελικά, στο 49’ ο Αρης βρήκε τρόπο να περάσει μπροστά στο σκορ με τον Σαβέριο, ο οποίος σκόραρε μέσα από την περιοχή.

Από εκείνο το σημείο, η ΑΕΚ άρχισε να… τρέχει! Μόλις σοβαρεύτηκε κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 (55’) με τον Βίντα, που είχε προωθηθεί, σε σύγχυση στην άμυνα του Αρη, και θα μπορούσε να προηγηθεί στο 57’ με τον Λιούμπισιτς, αλλά η μπάλα έφυγε σύρριζα άουτ! Ο Αλμέιδα «φρέσκαρε» την ομάδα του με τρεις αλλαγές από το 63’ και ο Πινέδα έδωσε άλλο «χρώμα» στο παιχνίδι της ΑΕΚ – από αυτόν μάλιστα ξεκίνησε η φάση για το 2-3 της ΑΕΚ, που ήρθε με κεφαλιά του Πόνσε (67’).

Στο 86’ ο Σιδηρόπουλος σφύριξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μορόν από τον Πινέδα, αλλά με υπόδειξη του VAR η απόφαση άλλαξε και ακυρώθηκε, κάτι που έγινε όμως στο 90’+4’, όταν από φάουλ του Σουλεϊμάνοφ, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Βίντα και από τα 11 μέτρα ο Μορόν ισοφάρισε 3-3 για τους γηπεδούχους, σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι.

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).

Αρης (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Φατόρε, Φαμπιάνο (46’ Ρόουζ), Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ (68’ Βέλεθ), Βερστράτε, Παναγίδης, Φετφατζίδης (68’ Ρουπ), Σαβέριο, Ανσαριφάρντ (46’ Μορόν).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Γιόνσον, Μάνταλος (63΄ Τσούμπερ), Λιούμπισιτς (63’ Πινέδα), Αμραμπατ (63’ Πιζάρο), Ελίασον (71’ Σιμάνσκι), Πόνσε (71’ Αραούχο).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα