Απόλυτη δικαίωση! Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League είχε καλέσει τον Μάριο Ηλιόπουλο σε απολογία για το… τετ α τετ παραπόνων με τον διαιτητή Ιωάννη Παπαδόπουλο μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ να αθωώνεται.
Ο δικηγόρος της ΑΕΚ επισήμανε σχετικά με το συμβάν: «Δεν υπάρχει κυρωτική διάταξη για να τιμωρηθεί ο κ. Ηλιόπουλος. Είχαν ακουστεί συνθήματα και με την κίνηση να πάει να του δώσει το χέρι κατεύνασε τα πνεύματα. Χαιρέτησε τους παίκτες και των δύο ομάδων». Να σημειωθεί πως εκτός της απαλλαγής του Μάριου Ηλιόπουλου, απαλλάχθηκε και η ΠΑΕ ΑΕΚ για τους πυρσούς, που ήταν υπότροπη. Ο κ. Γρηγορίου εκπροσώπησε πέραν της ΠΑΕ ΑΕΚ για τις υποθέσεις που την αφορούσαν και προσωπικά τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ για το συμβάν με τον διαιτητή Ιωάννη Παπαδόπουλο.
Αντίθετα, χωρίς τον Μάρκο Νίκολιτς στον πάγκο της θα παίξει η ΑΕΚ την Κυριακή (9/11), στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο για τη 10η αγωνιστική της Super League. Ο Σέρβος τεχνικός στο ματς με τον Παναιτωλικό συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και δεν μπορεί να καθίσει στον πάγκο στο προσεχές παιχνίδι κόντρα στους Κρητικούς, στο οποίο θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής. Με μία αγωνιστική έχει τιμωρηθεί επίσης ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ Δημήτρης Ναλιτζής για την αποβολή του στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Παναιτωλικό.


