Το ξέκοψε ο Αταμάν
Τέλος στην όποια φημολογία για προσθήκη έξτρα ψηλού στο ρόστερ, πέραν του Φαρίντ, έβαλε ο Εργκίν Αταμάν.
- Aπό τον Θοδωρή Λινάρδο
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21.15) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ την Dubai και ο Αταμάν, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ανέλυσε τα δεδομένα γύρω από την ομάδα.
Οι «πράσινοι» είναι στο 7-4, οι Αραβες στο 5-6 στην Ευρωλίγκα. «Για τώρα δεν υπάρχει χρόνος να ψάξουμε άλλον παίκτη και μακάρι ο Γιούρτσεβεν να έχει επιστρέψει σύντομα. Και μετά θα έχουμε και τον Χολμς. Δεν είμαστε στην αγορά για αναζήτηση παίκτη» είπε ο κόουτς του «Τριφυλλιού», που βέβαια δεν είχε κάποιο νεότερο να μεταφέρει γύρω από το θέμα του Λεσόρ, προσθέτοντας: «Δεν μπορείς να παίξεις μπάσκετ δίχως σέντερ για 40 λεπτά. Για 10-15 λεπτά οκ, αλλά να παίζεις ολόκληρο ματς δίχως κανονικό σέντερ ήταν αδύνατο, γι’ αυτό και χάσαμε ορισμένα ματς. Είχαμε προβλήματα. Τώρα, όμως, βρήκαμε ισορροπία και όλοι φτάνουν καλύτερα στις πραγματικές τους δυνατότητες. Οταν σου λείπει ένα κομμάτι, είναι πρόβλημα για όλους τους παίκτες. Ο Φαρίντ έκανε ήδη τρομερή δουλειά και έκανε να νιώσουν και πολύ άνετα οι συμπαίκτες του».
Αναφορικά με το ματς απέναντι στην Dubai BC, σχολίασε: «Ξεχνάμε τη διαβολοβδομάδα. Η Dubai είναι νέα ομάδα, αλλά έχει παίκτες με εμπειρίες και δυνατότητες, όπως ο Πετρούσεφ, ο Μπέικον, που είναι και αποτελεσματικός στην άμυνα. Ο Καμπενγκέλε έχει κάνει καλή σεζόν. Θα είναι δύσκολο και σημαντικό ματς, αλλά αισθανόμαστε καλύτερα».
Ο Γιούρτσεβεν, λοιπόν, μένει εκτός και από αυτό το ματς, αλλά ο τεχνικός του «Τριφυλλιού» τον περιμένει στο παιχνίδι με την Παρτιζάν την επόμενη εβδομάδα. Εκτός είναι και ο Τολιόπουλος, ενώ ο Χολμς αναμένεται να είναι διαθέσιμος μετά τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων. Η διοργανώτρια Αρχή όρισε για απόψε διαιτητές τους Κάρλος Περούγκα (Ισπανία), Ρέιν Περάντι (Εσθονία) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία).


