Έκανε… πάρτι ο γκαρντ του Ολυμπιακού
Ο Όμηρος Νετζήπογλου εκμεταλλεύτηκε πλήρως την εμπιστοσύνη του Γιώργου Μπαρτζώκα και πρωταγωνίστησε στην επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Μυκόνου με 109-83, στην 24η αγωνιστική της Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν το αήττητο ρεκόρ τους, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.
Ο 23χρονος γκαρντ συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Παίκτης (MVP) της αγωνιστικής, για πρώτη φορά στην καριέρα του με τον Ολυμπιακό.
Φέτος, είναι ο έκτος παίκτης της ομάδας που κατακτά τον τίτλο, μετά τους Ντόντα Χολ (5η), Τάϊλερ Ντόρσεϊ (11η), Τάισον Ουόρντ (16η), Άλεκ Πίτερς (17η, 20η) και Εβάν Φουρνιέ (20η).
Στα 21:40′ που αγωνίστηκε είχε 27 πόντοι (5/6 δίπ., 5/6 τρίπ., 2/3 βολ.), 3 ριμπ., 4 ασ., 2 κερδ. φάουλ.


