Πάρτι του Ατρομήτου στις Σέρρες
Ο Ατρόμητος έκανε… πάρτι, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, και πέρασε “αέρα” στις Σέρρες με 4-0 επί του Πανσερραϊκού, όπου εξασφάλισε και τυπικά την παραμονή του στην κατηγορία.
Η ομάδα του Περιστερίου προηγήθηκε γρήγορα, με τρία γκολ (Μίχορλ στο 6’, Μπάκου στο 31’, Πνευμονίδης στο 36’), ενώ είχε δύο δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι με τον Μπάκου στο 40’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 68’.
Από την άλλη, οι γηπεδούχοι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στα play out και βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού.
Το ματς
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που προηγήθηκαν μόλις στο 6’ με ένα συρτό σουτ του Μίχορλ από την περιοχή. Στο 19’ ο Ατρόμητος απείλησε ξανά, με τον Μπάκου να βγαίνει στην αντεπίθεση και να σουτάρει, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι του Τιναλίνι.
Στο 29’ ο Ουκάκι αστόχησε από πλάγια θέση, αλλά το 0-2 φαινόταν θέμα χρόνου και ήρθε στο 32’. Μια ακόμη γρήγορη αντεπίθεση των «κυανόλευκων» οδήγησε σε θέση βολής τον Ουκάκι, ο οποίος αρχικά κόπηκε, αλλά κατάφερε, παρά το πέσιμο, να στρώσει την μπάλα στον Πνευμονίδη. Το σουτ του νεαρού εξτρέμ βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπάκου σκόραρε ανοιχτά.
Εν μέσω αλλαγών από τον Ζεράρ Σαραγόσα, που ετοίμαζε τρεις αλλαγές ενόψει του δύσκολου αγώνα με την ΑΕΛ, η ομάδα του δέχτηκε και τρίτο γκολ στο 36’, με ένα εντυπωσιακό φαλτσαριστό σουτ από τον Πνευμονίδη. Αμέσως μετά, οι αλλαγές συνεχίστηκαν και ένας από τους νεοεισελθόντες, ο Ομεονγκά, ανέτρεψε τον Μίχορλ στο 40’, κερδίζοντας πέναλτι. Ο Μπάκου το εκτέλεσε, αλλά ο Τιναλίνι απέκρουσε και κράτησε το σκορ στο 0-3, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να αντιδράσει, με τον Δοϊρανλή να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ στο 48’, αλλά η άμυνα του Ατρόμητου κράτησε καλά τους χώρους. Στο 68’ ο Μπάκου πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ολοκληρώνοντας μια ακόμη αντεπίθεση. Ο Χουτεσιώτης χρειάστηκε να επέμβει σε σουτ του Τεϊσέιρα στο 72’, ενώ ο Τσιλούλης πλησίασε το 5-0 στο 78’, αλλά ο Τιναλίνι απέκρουσε. Το γκολ του Ριέρα στο 82’ ακυρώθηκε από το VAR για οφσάιντ.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ζεράρ Σαραγόσα): Τιναλίνι, Φέλτες, Γκελασβίλι, Ντε Μάρκο (37΄ Τσαούσης), Λύρατζης, Κάλινιν, Δοϊρανλής (53΄ Ριέρα), Μπεν Σαλάμ, Μπρουκς (37΄ Ομεονγκά), Τεϊσέιρα (74΄ Σοφιανός), Μασκανάκης (37΄ Ιβαν)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μίλοβαν Σίκιμιτς): Χουτεσιώτης, Σταυρόπουλος, Τσιγγάρας, Ουκάκι, Μίχορλ (84΄ Φαν Βέερτ), Πνευμονίδης (84΄ Αμπαρτζίδης), Μουντές (46΄ Τσακμάκης), Ούρονεν (75΄ Παπαδόπουλος), Μήτογλου (61΄ Τσιλούλης), Μπάκου, Μουτουσάμι


