Συνάντηση κορυφής για τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος συναντήθηκε χθες (22/05) με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Το περιερχόμενο του συγκεκριμένου ραντεβού δεν έγινε γνωστό, αν δηλαδή θα αφορά κάποιο ζήτημα που έχει κάνει με τις επιχειρήσεις του ιδιοκτήτη της «Ενωσης» ή θα έχει κάνει με κάποιον άλλο ζήτημα. Την είδηση της συνάντησης αποκάλυψε ο πρωθυπουργός.
Στα αγωνιστικά η Ρουμανία ανακοίνωσε την αποστολή για τα φιλικά παιχνίδια με Γεωργία και Ουαλία, με τον μέσο της ΑΕΚ Ραζβάν Μαρίν να υπολογίζεται κανονικά.
Η Ρουμανία μπορεί να μην προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, όμως τον Ιούνιο θα αγωνιστεί κανονικά, παίζοντας δύο φιλικά με τη Γεωργία (02/06) και την Ουαλία (06/06), οι οποίες αμφότερες δεν κατάφεραν να προκριθούν στο τουρνουά της Βόρειας Αμερικής. Ο προπονητής του ομοσπονδιακού συγκροτήματος Γκέοργκε Χάγκι ανακοίνωσε την Παρασκευή (22/05) την αποστολή με τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στα δύο αυτά παιχνίδια. Φυσικά, από την 26άδα δεν θα μπορούσε να λείπει και ο πρωταθλητής Ελλάδας με την ΑΕΚ Ραζβάν Μαρίν, ο οποίος φέτος διένυσε μια εξαιρετική σεζόν με την «Ενωση», βοηθώντας τη να φτάσει έως το τέλος της διαδρομής. Με τη φανέλα της Εθνικής Ρουμανίας ο 29χρονος διεθνής μέσος έχει καταγράψει 73 εμφανίσεις, ενώ παράλληλα μετράει και 12 τέρματα.
