Γκρίζος Λύκος έγινε ο Ερντογάν

Μύθος επικίνδυνος και ευρύτατα διαδεδομένος: Στην Τουρκία υπάρχει υπόγεια σύγκρουση του κοσμικού τμήματος της κοινωνίας με τον φανατικό ισλαμισμό, τον οποίο εκπροσωπεί ο Νεοοθωμανός πρόεδρος Ερντογάν. Κι αυτό το παρήγορο, καθησυχαστικό παραμυθάκι διαψεύστηκε. Οπως γκρεμίστηκαν όλα τα χάλκινα είδωλα που έστησαν στο επίκεντρο του δημόσιου βίου οι ανοητεύοντες και ολότελα αποτυχημένοι και ηθικά διαβλητοί «ειδήμονες» της μεταπολιτευτικής παρακμής.

Οι κεμαλικοί
κοσμικοί, οι ισλαμιστές και οι Γκρίζοι Λύκοι έχουν γίνει ένα. Επιδίδονται σε επεκτατικές πολεμικές επιχειρήσεις και η δίψα τους για ύλη, έδαφος και αίμα δεν κορέννυται. Μεγαλώνει. Ο Ερντογάν, που, όπως λέγεται λαϊκά, έχει «απασφαλίσει», σε κομματική συγκέντρωση κάνει με το χέρι του (εναλλάξ) το σήμα της δολοφονικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων κι έπειτα αυτό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Υπενθυμίζεται
ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι μια από τις βασικές αρωγούς της παγκόσμιας τρομοκρατίας και οι Γκρίζοι Λύκοι μια εθνικιστική οργάνωση που χρηματοδοτείται από το εμπόριο ναρκωτικών και έχει, μεταξύ άλλων, δολοφονήσει στην Κύπρο τον Τάσο Ισαάκ και τον Σολωμό Σολωμού. Ο ξεκάθαρα, πλέον, αντιδυτικός και τριτοκοσμικός Ερντογάν κάνει προσβλητικές δηλώσεις εναντίον μας, λέγοντας ότι «γλίτωσαν οι Ελληνες από το να γίνουν παστά ψάρια στον Σαγγάριο», και προετοιμάζει τη χώρα του για μια σύγκρουση και με την Ελλάδα.

Οσοι
νομίζουν ότι οι Τούρκοι μπλοφάρουν δεν έχουν παρά να θυμηθούν ότι βρίσκονται σε διαρκή πόλεμο με τους Κούρδους επί περισσότερα από 30 έτη και ότι τώρα διεξάγουν εκτεταμένες και πολυαίμακτες επιχειρήσεις στην Αφρίν της βορειοδυτικής Συρίας.

Ο αείμνηστος
φιλόσοφος Παναγιώτης Κονδύλης στο έργο του «Θεωρία του πολέμου» (εκδόσεις Θεμέλιο) αναλύει με ξεκάθαρη ματιά τη δυναμική της χώρας που μας απειλεί: «Ο,τι στα προκατειλημμένα μάτια των “εκσυγχρονισμένων” και “πολιτισμένων” “δημοκρατών” εμφανίζεται ως υπανάπτυξη και άρνηση της “κοινωνίας των πολιτών” μεταβάλλεται σε ιδεώδες μείγμα για την άσκηση επιθετικής εξωτερικής πολιτικής με όλα τα μέσα».

Πρέπει
να προετοιμαστούμε για τα χειρότερα. Είναι ο μόνος τρόπος να τα αποφύγουμε.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα