Πόσο… περήφανοι νιώθουν άραγε στη ΝΔ;

Την ώρα που τόσο στην οικονομία όσο και στα εθνικά θέματα σημειώνονται ραγδαίες εξελίξεις, η Ν.Δ. αποφάσιζε να δώσει το «παρών», μέσω κορυφαίων στελεχών της, στο Athens Pride. Και λίγες ώρες μετά την κατάθεση από την κυβέρνηση στη Βουλή του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα, τα «γαλάζια» στελέχη «παρήλαυναν» στο Σύνταγμα, δηλώνοντας τη στήριξή τους στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και σε όσους «αγωνίζονται για την εξάλειψη των διακρίσεων που υφίστανται, εξαιτίας του σεξουαλικού προσδιορισμού ή του φύλου τους»…

Στη φωτογραφία διακρίνονται ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου Κωνσταντίνος Ζούλας, μαζί με μέλη της «Police Action – Δράση Αστυνομικών για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου».

Στο Athens Pride, εκ μέρους της Ν.Δ., όπως είχε γίνει γνωστό, θα παρίσταντο επίσης η πρώην βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου Σοφία Ζαχαράκη, ο γραμματέας Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων Γιώργος Σταμάτης, η αναπληρώτρια διευθύντρια Τύπου Κύρα Κάπη και ο επικοινωνιολόγος Ευτύχης Βαρδουλάκης.

 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα