Γεννητούρια στην παρέα της Φεγγαρόπετρας

Γεννητούρια στα «Μυστικά της Εδέμ». Το αποψινό και τελευταίο επεισόδιο της σεζόν (Mega, 21.00), το οποίο είναι μεγαλύτερης διάρκειας, βρίσκει τους ήρωες χαρούμενους με την επικείμενη γέννηση της κόρης του Λουκά και της Νόρας. Βέβαια το χαρμόσυνο γεγονός δεν αποκλείει απρόβλεπτες καταστάσεις και απροσδόκητες συναντήσεις. Γι’ αυτό, άλλωστε, έχουν φροντίσει οι σεναριογράφοι Ελενα Ακρίτα και Γιώργος Κυρίτσης, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, έχουν βαλθεί να τρελάνουν τον Λουκά από την αγωνία ώσπου να φτάσει στο μαιευτήριο.

Ο Παναγιώτης Πετράκης, ο οποίος υποδύεται τον εν λόγω ήρωα, περιγράφει όλα όσα έμελλε να πάθει μέχρι να συναντήσει τη Νόρα. «Τι να σας πω. Συμβαίνουν διάφορα περίεργα. Οταν ειδοποιούμαι να σπεύσω κοντά της ζητώ από τον Λευτέρη να με μεταφέρει στο μαιευτήριο με τη μηχανή του. Το όχημα όμως… μένει κι εκεί αρχίζει ο γολγοθάς μου. Μέχρι και δέντρα ανεβαίνω προκειμένου να πιάσω σήμα στο κινητό. Τελικά φτάνω ακριβώς τη στιγμή που έρχεται στον κόσμο η κόρη μου».

Οσο για τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς, έχουν κι αυτοί τα… θεματάκια τους. Η Μελίτα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον Στέφανο και παραδέχεται στην Αμαλία ότι δεν πρόκειται να τον… χαρίσει τόσο εύκολα την Εριέττα. Ο Πέτρος ζητεί από την Αντιγόνη να καταθέσει υπέρ του στην επικείμενη δίκη του εναντίον του Λουκά και να αρνηθεί τα πάντα για την παλιά παρέα. Σε αντάλλαγμα της εγγυάται ότι θα φροντίσει να την κρατήσει εκτός φυλακής. Η Εύα προσπαθεί να απομακρύνει τη Μαρίλια από τον Θάνο. Ο άνθρωπος που έχει πάρει τα διαμάντια πηγαίνει για μια ακόμη φορά στην κρυψώνα του. Ομως, η Νταίζη τον περιμένει με ένα πιστόλι στο χέρι. Ενας άγνωστος άντρας εμφανίζεται στο μαιευτήριο και πυροδοτεί μια απροσδόκητη σειρά εξελίξεων με δραματικές συνέπειες για τον Ρούσσο.

Κι αν εσείς πρέπει να περιμένετε μέχρι τον Σεπτέμβριο για να μάθετε τα νεότερα, τα γυρίσματα θα εξακολουθήσουν ως τα τέλη Ιουλίου. «Εξακολουθούμε με 10ωρα και καθημερινά γυρίσματα. Ευτυχώς έχουμε κάνει καλό παρεάκι με όλους, και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί περνάμε περισσότερες ώρες μαζί παρά με τις οικογένειές μας». Ωστόσο ο Παναγιώτης Πετράκης δεν γνωρίζει τι του προδιαγράφει το μέλλον όσον αφορά την εξέλιξη του ρόλου του. «Μακάρι να είχα ιδέα. Ο,τι λένε οι σεναριογράφοι στην πορεία ανατρέπεται. Το μόνο που θέλει ο Λουκάς είναι να επικεντρωθεί στην οικογένειά του, αλλά οι καταστάσεις δεν τον αφήνουν». Οσο για το τι θα κάνει μετά το τέλος των «Μυστικών της Εδέμ»; «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα είναι η ζωή μου μετά τα “Μυστικά”». Πάμε για τέταρτη χρονιά και η σειρά έχει μπει στην καθημερινότητά μας. Το πιο σίγουρο είναι ότι θα συγκεντρωθώ στη μουσική μου». Ηδη, μάλιστα, ετοιμάζει ένα νέο CD με σύγχρονο μοντέρνο άκουσμα και με τη συμμετοχή της Μαριάννας Πολυχρονίδη, ενώ δηλώνει πώς το «Just the 2 of us» ήταν η αιτία να τον δεχτεί ο κόσμος ως τραγουδιστή.

Κωνσταντίνα Γαρνέλη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα