Χορεύοντας στην Τούμπα

Αυτός ο Παναθηναϊκός είναι τόσο διαφορετικός, που είναι αδύνατον να συγκριθεί με τη -δική του- εικόνα της περσινής περιόδου και με τις απογοητευτικές ευρωπαϊκές εμφανίσεις του καλοκαιριού.

Η ποδοσφαιρική παράσταση στην Τούμπα, με την οποία «χόρεψε» τον ΠΑΟΚ, τεκμηρίωσε τη μεταμόρφωση που δεν μπορεί να αποδοθεί σε κανέναν άλλο πλην του Φερέιρα. Ο Πορτογάλος είχε αμφισβητηθεί έντονα μετά τα ευρωπαϊκά στραπάτσα, τις ημέρες που η διοίκηση αναζητούσε λύσεις, σε μια χρονιά που έδειχνε χαμένη προτού καν αρχίσει.

Τα στοιχήματα του Πορτογάλου με τον εαυτό του -για την ώρα- βγαίνουν όλα! Διαχειρίζεται μια ομάδα που βγάζει στο τερέν απίστευτη συνέπεια και ακολουθεί βήμα βήμα τις δικές του κατευθύνσεις και κατακτά αποτελέσματα τα οποία ενδέχεται να αποδειχτούν καθοριστικά, κρατώντας ταυτόχρονα τους τόνους χαμηλά.

Οπως είχε κάνει και μετά την προηγούμενη επιτυχία, την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Εργοτέλη, που αποδείχτηκε και χτες ότι δεν ήταν συμπτωματική.

Ο Κοστάντσο

Την ίδια ώρα στον Ολυμπιακό καλούνται να αναζητήσουν άμεσα τη λύση στο εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα που έχει το όνομα Κοστάντσο. Δεν γίνεται οι «ερυθρόλευκοι» να συνεχίσουν με τον τερματοφύλακα που καταστρέφει τις προσπάθειες της υπόλοιπης ομάδας. Η άμυνα, πάντως, δεν είναι άμοιρη οποιασδήποτε ευθύνης.

Φιλότιμο

Η ΑΕΚ νίκησε γιατί ο Κωστένογλου έθιξε το φιλότιμο των ποδοσφαιριστών του και επειδή ο Αρης είναι, κάπου στη μετάφραση, χαμένος, με τον Τσιώλη να μην μπορεί να μεταφέρει σε κανέναν τα διαφορετικά του σχέδια. «Χρειάζεται καθαρό μυαλό για να πάρουμε απόφαση για τον προπονητή» είπε ο Αθανασιάδης. Η διοίκηση μπερδεύτηκε λοιπόν μαζί του, αλλά για λίγο, αφού τον κάλεσε για να τα πουν σήμερα. Για τελευταία φορά…

Γιατί ο Αρης συνεχίζει χωρίς νίκη. Οπως κι ο Αστέρας Τρίπολης, που δεν προβλέπεται να συνεχίσει για πολύ με τον Γκονσάλβες.

Την αξιοπρέπεια των Ελλήνων προπονητών διατήρησε ο Δώνης, που έσπρωξε στη νίκη τον Ατρόμητο, τη μοναδική ομάδα που διαθέτει δύο υψηλής αποτελεσματικότητας φορ. «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Μήτρογλου» είπε πάντως ο Αναστασάκος, για να προλάβει τις Κασσάνδρες.

Νέα πανό


Στην αγωνιστική δεν έλειψαν φυσικά τα πανό με τα πολιτικά μηνύματα. Στο Ηράκλειο και στο ΟΑΚΑ. Ενώ στο Καραϊσκάκη η κερκίδα εκδηλώθηκε, όπως και στο Αγρίνιο, με συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Στην Τούμπα, όμως, με τη γιούχα σε Χαλκιά και Σαλπιγγίδη…

Αντώνης Κατσαρός

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα