Αυτοδύναμος πρωθυπουργός

Την ώρα που η λέξη αυτοδυναμία έχει εξαφανιστεί από το λεξιλόγιό μας, οι εμφανίσεις του Παναθηναϊκού, με αρχηγό (και αγωνιστικό «πρωθυπουργό») τον Λέτο, δίνουν στην ομάδα του Φερέιρα ψήφο εμπιστοσύνης.

«Οταν έχεις αυτοπεποίθηση προχωράς μπροστά» είπε ο Αργεντινός, που έφτασε τα δέκα γκολ σε επτά αγώνες.

Οι νίκες του Παναθηναϊκού δεν σταματούν, ωστόσο δοκιμάζουν τα όριά του. Ακόμα και στη χτεσινή περίπτωση, του 3-2 κόντρα στην ΑΕΚ, όπου η απόσταση των δύο ομάδων έδειχνε μεγάλη, αλλά οι «πράσινοι» χρειάστηκε να προσπαθήσουν αρκετά για να κρατηθεί η νίκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επεσήμανε ότι χάθηκαν αδικαιολόγητες ευκαιρίες, την ώρα που ο Κωστένογλου προσπαθούσε να δικαιολογηθεί. «Εάν δεν είχαμε δεχτεί τρία γκολ… Εάν δεν ξεκινούσε η φάση από αράουτ.

Εάν…» σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν ντέρμπι, με τους Καραγκούνη – Λυμπερόπουλο να το θυμίζουν από την καλή πλευρά.

Πανευτυχής ο Γόντικας δήλωσε ότι πρέπει να κρατήσει η ομάδα «την ομοιογένεια και φυσικά την παρουσία του κόσμου», χωρίς να αναφερθεί στην παρουσία Βγενόπουλου έπειτα από καιρό και φυσικά του Βλάση Τσάκα, μαζί με τον υποψήφιο για το συμβούλιο, πρώην βουλευτή Σταύρο Δαϊλάκη. Ο Τσάκας ενημέρωσε ότι τα λεφτά του πρίγκιπα βρίσκονται ήδη σε τράπεζα της Κύπρου. Η σημερινή συνάντηση με τον Γόντικα θα προχωρήσει τη διαδικασία της μεταβίβασης των μετοχών. Εν αναμονή…

Από κοντά και οι οπαδοί με τις «συνήθειές» τους, με την ανάρτηση του γνωστού πανό για τους πολιτικούς και την επίθεση στους αστυνομικούς μετά το ματς, εκτός γηπέδου. Η ιστορία σταμάτησε με χρήση χημικών.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Στη λογική του εξαιρετικού πρώτου ημιχρόνου και ο Ολυμπιακός, που επίσης έφυγε με 3-2, από τον Αρη. Με εσωτερική «μεταγραφή» τον Μόνχε, που δίνει επιπλέον επιλογές στον Βαλβέρδε. Με Ιμπαγάσα και Τζεμπούρ να μην κουβαλάνε προβλήματα από το ματς, εν όψει του πρώτου ραντεβού των «αιωνίων», το Σάββατο στις 19 του μήνα.

Στον Αρη αντέδρασαν με ανακοίνωση ζητώντας ίση μεταχείριση από την ΚΕΔ, επισημαίνοντας τις περισσότερες διαιτησίες έως τώρα.

ΣΤΗ Δ’ ΕΘΝΙΚΗ

Στη Νέα Σμύρνη τα κακά αποτελέσματα λένε οι πληροφορίες ότι δρομολογούν την επιστροφή Τσακίρη, ενώ στην Καλλικράτεια ο Ηρακλής έκανε ντεμπούτο στη Δ’ Εθνική με 0-0, μπροστά σε 4.000 οπαδούς του και αντικυβερνητικά συνθήματα. Η Καβάλα δεν κατέβηκε κόντρα στη Νέα Χιλή και έχασε 3-0 στα χαρτιά.

Η Τρίπολη επιτέλους πανηγύρισε κόντρα στον ΠΑΟΚ, που δεν έχει εναλλακτικές στη διαδρομή πρωτάθλημα – Ευρώπη.

Αντώνης Κατσαρός

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα