Σοκ! Οδός Μοιρών, αριθμός 0

Συνυφασμένη με τη μοίρα τους ήταν η οδός που έμεναν στον Αγιο Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας η ηλικιωμένη γυναίκα με τον γιο της, που το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκαν νεκροί και σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα στο σπίτι τους!

Η 71 ετών γυναίκα και ο 43χρονος γιος της ζούσαν μαζί για δεκαετίες στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας της οδού Μοιρών. Μαζί στη ζωή μαζί και στον θάνατο, με διαφορά μόλις λίγων ημερών!

Το δράμα της οικογένειας είχε και ένα τρίτο πρόσωπο. Τον μεγαλύτερο γιο, που, λόγω προσωπικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, μπαινόβγαινε στο ψυχιατρείο και ήταν αυτός που βρήκε τη μητέρα του και τον αδελφό του νεκρούς στα κρεβάτια τους.

Κανείς από τους γείτονες δεν ανησύχησε που για μέρες μάνα και γιος δεν είχαν δώσει κανένα σημείο ζωής. Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν συγγενείς της οικογένειας στην Αστυνομία, η 71χρονη ήταν κατάκοιτη στο κρεβάτι τα τελευταία χρόνια, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο, και τη φρόντιζε ο 43χρονος γιος της.

Αυτός μαγείρευε και ψώνιζε τα απαραίτητα από τα λιγοστά χρήματα της σύνταξης, αυτός της έδινε τα φάρμακα. Ωσπου μια μέρα δεν ξύπνησε από τον ύπνο του… Αφησε την τελευταία του πνοή στο κρεβάτι του. Μάταια η μητέρα περίμενε την φροντίδα του παιδιού της.

Ανήμπορη να κουνηθεί και καταλαβαίνοντας πιθανόν τι συνέβη, η καρδιά της δεν άντεξε για πολύ. Δύο ή τρεις ημέρες, και ύστερα σταμάτησε να χτυπά…

Οι γείτονες δεν «ένιωσαν» την απουσία τους. Κανένας δεν χτύπησε την πόρτα τους, παρόλο που όλο το Σαββατοκύριακο από το σπίτι έβγαινε έντονη δυσοσμία. Η απίστευτη τραγωδία αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο μεγαλύτερος γιος της ηλικιωμένης, που νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική, επέστρεψε στο σπίτι του.

Λίγα λεπτά αφότου άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος, όμως, και αφού βρήκε τη μητέρα του και τον αδελφό του νεκρούς στα κρεβάτια τους, οι γείτονες τον είδαν να βγαίνει εκτός εαυτού από την πολυκατοικία και να φωνάζει, λέγοντας ασυναρτησίες, από το ισχυρό σοκ που υπέστη.

Οι πιο ψύχραιμοι μπήκαν στο διαμέρισμα και αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα. Αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία, και στον τόπο της τραγωδίας έφτασε ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε από τα ευρήματα ότι πρώτα πέθανε ο γιος και στη συνέχεια η μητέρα του.

Χθες ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση και, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος μητέρας και γιου οφείλεται σε παθολογικά αίτια, αποκλείοντας την εγκληματική ενέργεια.

Οπως ανέφερε στους αστυνομικούς ο ιατροδικαστής, ο 43χρονος πέθανε πριν από περίπου 10 ημέρες και η μητέρα του πριν από επτά.

Γιώργος Μέστος

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα