Αποχαιρετάει τον… Πλάτανο

Μένει μέχρι να φύγει! Με το ένα πόδι στην έξοδο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Φάμπρι, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας, ενώ δηλώνουν επισήμως άγνοια, παραδέχονται στις μεταξύ τους συζητήσεις ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις που ορίζονται από το μέγεθος του συλλόγου και γι’ αυτό δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται μπροστά του. Στις διαδοχικές συσκέψεις που ξεκίνησαν από το πρωί της χτεσινής ημέρας, πάντως, παρουσία των Χρήστου Παναγόπουλου, Πάνου Λουκάκου και Αθηνάς Μπαλωμένου, με τους Κώστα Ελευθεράκη και Βασίλη Κωνσταντίνου κάποια στιγμή παρόντες -έγινε και τηλεφωνική συνομιλία με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ-, η αντικατάσταση του προπονητή ειπώθηκε ότι δεν θα ήταν πριν από τον αγώνα της Κυριακής η ενδεδειγμένη κίνηση προκειμένου να επανέλθει η ομάδα σε νορμάλ κατάσταση. Ο Γιάννης Αλαφούζος επανέλαβε ότι θέλει να αποφύγει αποφάσεις εν θερμώ, γι’ αυτό και διέψευδαν επίσημα από την ΠΑΕ την αποχώρηση του Ισπανού.

Παρ’ όλα αυτά, είναι απολύτως βέβαιο ότι μετράει μέρες, καθώς οι επιλογές του στον αγώνα με τον Πλατανιά οδήγησαν σε μία ακόμη τραγική εμφάνιση. Εκτός από τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του που δημιουργεί διαρκώς εντάσεις, στον Ισπανό καταλογίζονται οι δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η δήλωσή του με την οποία διαπίστωσε βελτίωση στην ομάδα! Οι συνεχείς συνομιλίες των στελεχών της ΠΑΕ από το βράδυ της Τετάρτης οδήγησαν στο αρχικό συμπέρασμα να παραμείνει μόνο εφόσον νικήσει τον Ατρόμητο, την ώρα που οι εξελίξεις έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους της διοίκησης να λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο. Υπάρχουν όμως και οι αντίθετες απόψεις, υπέρ της άμεσης απομάκρυνσής του, δίνοντας προβάδισμα σε αναγνωρίσιμα ονόματα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, όπως ο Βαζέχα και ο Γκμοχ.

«Ηταν άστοχη η έλευση του Φάμπρι. Βάλαμε έναν άνθρωπο που δεν ξέρει τίποτα από την ελληνική πραγματικότητα» δήλωσε ο Νίκος Καρούλιας.

Προκειμένου να αποφευχθεί νέα έκρηξη, ο Βασίλης Κωνσταντίνου και οι ποδοσφαιριστές συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συζήτηση που είχαν προγραμματίσει για χτες, μετά τα όσα έγιναν στην Παιανία τη Δευτέρα, άλλη μέρα. Ο Φάμπρι πάντως μίλησε σε όλους, λέγοντας ότι η βελτίωση της ομάδας εξαρτάται από τη συνολική δουλειά. Ο Καρνέζης προπονήθηκε κανονικά, ξεπερνώντας την αμυγδαλίτιδα, και είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Σε ό,τι αφορά την… είδηση για αντικατάσταση της ανδρικής ομάδας από εκείνης των Νέων, δεν ειπώθηκε ποτέ από τους διοικούντες, πρόθεση των οποίων είναι να χρησιμοποιηθούν περισσότερο νέα παιδιά και όχι τη δεύτερη ομάδα. Δηλαδή ποδοσφαιριστές που προέρχονται απ’ αυτή και δεν έχουν πάρει ευκαιρίες, όπως οι Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Χοχούμης και Δώνης.

Τέλη Φεβρουαρίου θα επιστρέψει ο Φορναρόλι, που έκανε χτες με επιτυχία την επέμβαση στη χολή. Αυτή την ώρα φυσικά δεν προχωράει η εισήγηση του Φάμπρι για τον Ρομέρο της Γρανάδα.

Ανακοίνωση κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη εξέδωσε η θύρα 13.

Αντώνης Κατσαρός

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα