Η «πλουσιότερη» χώρα του κόσμου σε τέσσερα σποτ!

Ηλιο, θάλασσα, αμμουδιά, αλλά και σκουπίδια, ηχορύπανση και… απειλητικούς παίκτες ρακέτας περιλαμβάνουν τα νέα (τέσσερα) βίντεο του υπουργείου Τουρισμού, που «μιλούν» για όλα με χιουμοριστικό τρόπο. Πρόκειται για την επικοινωνιακή καμπάνια «Ελλάδα, η πλουσιότερη χώρα του κόσμου», την οποία παρουσίασε χθες η υπουργός Ολγα Κεφαλογιάννη. Η βραβευμένη ομάδα beetroot ανέλαβε να παρουσιάσει με καρτούν τις ομορφιές της Ελλάδας αλλά και να καυτηριάσει τις ανάρμοστες ελληνικές συμπεριφορές που παρατηρούνται στις πλαζ και… επισκιάζουν τις στιγμές χαλάρωσης των παραθεριστών.

«Στην ομορφότερη χώρα του κόσμου, κάτω από τον υπέροχο ελληνικό ήλιο κάποιος ετοιμάζεται να απολαύσει τις διακοπές του. Σε μια μαγική παραλία με κρυστάλλινα νερά, πεντακάθαρη αμμουδιά, ηρεμία και γαλήνη» ακούγεται η φωνή του ηθοποιού Ρένου Χαραλαμπίδη και, καθώς ο πρωταγωνιστής του βίντεο ετοιμάζεται για τη βουτιά του, κάνουν την εμφάνισή τους… οι ενοχλητικοί παράγοντες. «Περίπου» συνεχίζει ο εκφωνητής. «Για να μπορέσει ο επισκέπτης να απολαύσει την ελληνική παραλία και να την επισκεφτεί ξανά και ξανά, πρέπει να εξαφανίσουμε το περίπου» συμπεραίνει, προτρέποντας τους λουόμενους να είναι περισσότερο προσεκτικοί κατά την επίσκεψή τους στις παραλίες της «πλουσιότερης χώρας του κόσμου».

Τα τέσσερα διαφορετικά σποτ της καμπάνιας θα αναρτηθούν σταδιακά στο διαδίκτυο και θα προβληθούν ως κοινωνικό μήνυμα στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, αποσκοπώντας στην ευαισθητοποίηση του κοινού και στην προσέλκυση περισσότερων τουριστών.

Κατά τη χθεσινή ομιλία της, σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, η υπουργός Τουρισμού εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι φέτος θα είναι μια καλή τουριστική χρονιά για την Ελλάδα. Ωστόσο, υπογράμμισε: «Οι καλές χρονιές δεν χαρίζονται, αλλά έρχονται -και ξανάρχονται- με προσπάθεια, σχέδιο, επιμονή και συλλογική δουλειά».

Χρυσάνθη Λαμπροπούλου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα