Αντί-σκηνα στον ΣΥΡΙΖΑ

Την ώρα που ο εκνευρισμός στην Κουμουνδούρου είναι διάχυτος εξαιτίας της στάσης του Αριστερού Ρεύματος που προσπαθεί να εδραιωθεί ως η αυστηρή εσωκομματική αντιπολίτευση, η «μάχη» των… κάμπινγκ προσθέτει ακόμη έναν πονοκέφαλο στον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, οι φράσεις που αποδίδονται στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, σε εκδήλωση της μειοψηφίας την περασμένη Πέμπτη, όπου υποστήριξε ότι «οι προτάσεις μας ήταν πλειοψηφικές στον δραστήριο και ενεργό κόσμο του κόμματος που πήρε μέρος στις συνελεύσεις και συζητήσεις του κόμματος», «ανησυχούν» ιδιαιτέρως την ηγετική ομάδα υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Και τούτο διότι θεωρούν ότι ξεκινά ένας νέος κύκλος εσωστρέφειας, τη στιγμή που πρέπει, όπως τονίζουν, «να αφοσιωθούμε στο ρευστό πολιτικό σκηνικό και σε ό,τι έρχεται από τον Σεπτέμβριο». Αλλωστε, αυτό ήταν και το μήνυμα που επιχείρησε να εκπέμψει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας, διαμηνύοντας προς τα στελέχη του κόμματος ότι οφείλουν να βρίσκονται σε εγρήγορση ειδικά μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Οπως φαίνεται πάντως, το μήνυμα δεν ελήφθη από τη μειοψηφία και μάλιστα κατάφεραν να ανοίξουν νέο μέτωπο με την ηγεσία, αφού προτίμησαν να στήσουν τις… σκηνές τους σε άλλη παραλία σε σχέση με τον υπόλοιπο ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι προτιμήθηκε η Κεφαλλονιά, πρωτοβουλία η οποία ανήκει στον Αντώνη Νταβανέλλο και στην αριστερίστικη συνιστώσα ΔΕΑ. Το σημαντικό βέβαια είναι ότι ουσιαστικά «απορρίπτουν» τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είναι εξάλλου γνωστό ότι θα δώσει το «παρών» στο Δρέπανο Θεσπρωτίας, ενώ έχει οργανωθεί να πραγματοποιήσει την ερχόμενη Τετάρτη και ομιλία στην κεντρική πλατεία του χωριού, μπροστά στους νεολαίους του κόμματος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα