Αλλάζει το «πρόσωπό» του

Το «καμπανάκι» ήχησε δυνατά μετά τη φιλική συντριβή από τη Βαλενσιέν και ο Παναθηναϊκός τρέχει να προλάβει να ενισχυθεί. Ηδη, η ομάδα, έπειτα από εισήγηση του Γιάννη Αναστασίου και με τη σύμφωνη γνώμη του Γιάννη Αλαφούζου, είναι έτοιμη να κλείσει αρκετές ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις. Ο Νίκος Καρέλης θεωρείται παίκτης των «πρασίνων» και σήμερα (καθώς χθες υπήρχε ρεπό) ο νεαρός πρώην μεσοεπιθετικός του Εργοτέλη και της ρωσικής Αμκαρ αναμένεται να προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες στο Απήλιον.

Για το «τριφύλλι» πάντως βασική ανάγκη είναι η έλευση ενός αποτελεσματικού κεντρικού μπακ που θα πλαισιώσει τους Τριανταφυλλόπουλο – Κουτρουμπή και μάλιστα προέκυψαν νέα ονόματα στη λίστα. Η μία περίπτωση αφορά τον 25χρονο Ούγγρο Ανταμ Πίντερ της ισπανικής Σαραγόσα. Η ομάδα του υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία, δείχνει ενδιαφέρον για τον Τοτσέ, που δεν υπολογίζεται στον Παναθηναϊκό και ίσως υπάρξουν εξελίξεις. Ο Παναθηναϊκός όμως φαίνεται ότι χτύπησε την πόρτα και της Σάντερλαντ για οπισθοφύλακα. Καθώς ο Μαυρίας θα αποτελέσει παίκτη της αγγλικής ομάδας, οι «πράσινοι» ζήτησαν από τις «μαυρόγατες» είτε τον 28χρονο Σκοτσέζο Φιλ Μπάρντσλεϊ είτε τον 32χρονο Ισπανό Κάρλος Κουεγιάρ. Αμφότεροι δεν είναι στα πλάνα του Ντι Κάνιο, αλλά το κασέ τους είναι απαγορευτικό για τον Παναθηναϊκό, που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να ασχοληθεί ξανά με τον (ελεύθερο) Σωτήρη Κυργιάκο. Σε πρώτο πλάνο παραμένει το ζήτημα με τον 32χρονο Κροάτη Ντάνιελ Πράνιτς, που αποχωρεί από τη Σπόρτινγκ του Ζαρντίμ και τον οποίον ο Αναστασίου προορίζει για βασικό αριστερό εσωτερικό μέσο.

Στο θέμα απόκτησης κεντρικού χαφ διατηρείται η αγωνία, ώσπου να δημοσιοποιήσει την οριστική απόφασή του ο Μαχαμαντού Ντιαρά. Εφόσον ο 32χρονος Αφρικανός πει το «ναι», ο Παναθηναϊκός κλείνει και με αυτό το θέμα κι ενώ διαψεύστηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον 30χρονο Καναδό μεσοαμυντικό Χάτσινσον, που αγωνιζόταν στην Αϊντχόφεν. Οι φήμες παράλληλα για τον 20χρονο Νιγηριανό μέσο Αμντούλ Ατζαγκούν συνεχίζονται και ο ατζέντης του Πασχάλης Τουντούρης ανέφερε: «Είναι ένα τρομερό ταλέντο, με ηγετικές ικανότητες και διάθεση για δουλειά».

Επαγγελματικά συμβόλαια εξάλλου με τον Παναθηναϊκό θα υπογράψουν σήμερα οι Ρισβάνης, Αναγνωστόπουλος και Αναστασόπουλος κι ενώ για την Παρασκευή -δυο μέρες πριν από το εντός έδρας ματς προετοιμασίας με τη Λάτσιο- προγραμματίζεται προπόνηση στο γήπεδο της Λεωφόρου. Και αυτό, ώστε οι παίκτες να συνηθίζουν στον νέο τους… χώρο, αλλά και στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το διεθνές φιλικό. Οσον αφορά δύο πρώην «πρασίνους», ο Πόστιγκα μετακομίζει στη Βαλένθια, με τον Γάλλο Γκοβού να γνωστοποιεί μέσω διαδικτύου ότι επέστρεψε στις ατομικές προπονήσεις, αναζητώντας την επόμενή του ομάδα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα

spot_img
spot_img