Εβαλε «ταύρο» στην άμυνα

Με συνέπεια και οργάνωση συνεχίζονται τα πολύ σημαντικά «ερυθρόλευκα βήματα» για την ολοκλήρωση του παζλ, με τα οποία οριστικοποιείται η μορφή της ομάδας. Ο διακαής πόθος του Μίτσελ για την άμυνα Μιγκέλ Τόρες είναι από χθες επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς έφτασε στην Αθήνα, μετά τη συμφωνία των «ερυθρολεύκων» με τη Χετάφε (φέρεται ότι πήρε 500.000 ευρώ η ισπανική ομάδα) και αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ, υπέγραψε και ανακοινώθηκε.

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες μεταγραφές των «ερυθρολεύκων» που έχουν κάνει στην αμυντική τους γραμμή, καθώς ο Τόρες έχει σπουδαίες παραστάσεις από το ισπανικό πρωτάθλημα και μπορεί να βοηθήσει σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Ο 27χρονος Ισπανός, που αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού του Ολυμπιακού λόγω της συνεργασίας τους στη Ρεάλ και τη Χετάφε, επέλεξε να φορά τη φανέλα με το νούμερο 4. «Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα σε έναν σύλλογο-θρύλο! Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για να θριαμβεύσουμε» δήλωσε.

Λεπτομέρειες για τη διάρκεια του συμβολαίου του δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, συμφώνησε για τρία χρόνια με οψιόν ενός έτους, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι θα παίρνει 500.000 τον χρόνο. Μιλώντας στη «Marca», πριν από την άφιξή του, υποστήριξε ότι ο σημαντικότερος λόγος που επέλεξε τον Ολυμπιακό είναι ο Μίτσελ.

Ο Τόρες θα μπει αμέσως στην προετοιμασία και πιθανότατα θα ταξιδέψει με την ομάδα για τον αγώνα με τη Βαλένθια, το Σάββατο στο Μεστάγια, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 23.00 αντί στις 23.15.

Ξεκίνησε στα φυτώρια της Ρεάλ και έφτασε στη δεύτερη ομάδα, όταν ανέλαβε ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού. Τη σεζόν 2006-07 ο Καπέλο τον «ανέβασε» στην πρώτη ομάδα. Η τριετία του ολοκληρώθηκε το 2009 και εκείνο το καλοκαίρι οι Βαλένθια και Σεβίλη ενδιαφέρθηκαν, όμως ο ίδιος προτίμησε να μην αλλάξει πόλη και να συνεχίσει στη Χετάφε, την οποία είχε αναλάβει ο Μίτσελ.

Σε ρυθμούς Τόρες ζουν από χθες οι φίλοι των «ερυθρολεύκων», ανεβάζοντας στο διαδίκτυο αφιέρωμα στον Ισπανό.

Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της η Μάλαγα για τον Τζεμπούρ, τον οποίο έχει ζητήσει ο Μπερντ Σούστερ. Ο Ολυμπιακός δεν ρίχνει τις απαιτήσεις του κάτω από τα 2.000.000 ευρώ και αυτή είναι η θέση της ΠΑΕ σε όσα κυκλοφορούν, ενώ δεν υπάρχει επίσημη πρόταση επί του παρόντος. Οι «ερυθρόλευκοι» εκτιμούν ότι ο παίκτης θα πωληθεί είτε στη Μάλαγα είτε σε άλλον σύλλογο.

Την απόκτηση του Χολέμπας, εφόσον δεν βρει ελεύθερο αριστερό αμυντικό, θα εξετάσει η Μπεσίκτας, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο.

Η επόμενη εβδομάδα είναι σημαντική για τον αμυντικό μέσο. Η περίπτωση του Μοχάμεντ Σισοκό εξακολουθεί να αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα στόχο. Εμπόδιο αποτελούν οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις που αξιώνει η πλευρά του παίκτη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα