Σοκ: Αγρια δολοφονία αεροσυνοδού!

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης από την άγρια δολοφονία της 25χρονης αεροσυνοδού Μόνικας Κωνσταντινίδου από τον φίλο της, ο οποίος έχοντας καταρρεύσει από τις τύψεις ομολόγησε το φρικτό έγκλημά του ανήμερα της Παναγίας.

Πέντε μέρες μετά την εξαφάνισή της, ο 20χρονος φίλος της ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του, υποδεικνύοντας στους αστυνομικούς πού είχε πετάξει το πτώμα της. Οπως είπε στους αστυνομικούς, όταν του ανακοίνωσε ότι ήθελε να χωρίσουν τυφλώθηκε από το πάθος και τη ζήλια.

Η Μόνικα Κωνσταντινίδου είχε χαθεί από τα ξημερώματα του Σαββάτου 10 Αυγούστου από το σπίτι της στην οδό Μοναστηρίου. Οπως έγινε γνωστό, ο 20χρονος, ναυτικός στο επάγγελμα, είχε επισκεφθεί νωρίτερα εκείνη την ημέρα την άτυχη κοπέλα. Οταν εκείνη του είπε ότι δεν άντεχε άλλο τη ζήλια του και πως ήθελε να διακόψουν τον δεσμό τους, εκείνος βγήκε εκτός εαυτού. Μάρτυρες είπαν ότι είδαν το ζευγάρι να λογομαχεί, ενώ και συγγενικά πρόσωπα φέρεται ότι έχουν δηλώσει πως ο νεαρός ζήλευε παθολογικά την όμορφη κοπέλα, σε σημείο που είχε φτάσει να τη χτυπήσει.

Η 25χρονη, εκτός από αεροσυνοδός, εργαζόταν το τελευταίο διάστημα και σε μια ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη. Εκείνη τη νύχτα έφυγε με μια συνάδελφό της και επέστρεψε σπίτι της, καθώς το επόμενο πρωί ταξίδευε με πτήση εξωτερικού. Μάλιστα, είχε πει στη μητέρα της να την ξυπνήσει στις 6 το πρωί για να φύγει. Τότε έγινε αντιληπτή η εξαφάνισή της, όταν η μητέρα της είδε το αυτοκίνητο της κόρης της παρκαρισμένο στην οικοδομή, αλλά το παιδί της άφαντο.

Ο τυφλωμένος από τη ζήλια 20χρονος την περίμενε, έχοντας στήσει παγίδα θανάτου. Το πτώμα της νεαρής γυναίκας βρέθηκε σε περιοχή κοντά στην Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου των Ευζώνων. Ο 20χρονος ομολόγησε στην Αστυνομία το έγκλημά του και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα από τον ανακριτή Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Αριστείδης Μάτιος

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα