Σύγκρουση κορυφής στη ΔΤ!

Δυο ξένοι όχι στην ίδια πόλη αλλά… στη ΔΤ! Σύμφωνα με πληροφορίες, τεταμένα είναι τα πνεύματα μεταξύ του αρμόδιου υφυπουργού Δημόσιας Τηλεόρασης Παντελή Καψή και του γενικού εκκαθαριστή Γκίκα Μάναλη, καθώς φήμες θέλουν τον δεύτερο, παρόλο που έκανε την πιο «σκληρή» δουλειά, να μην προορίζεται από τον υφυπουργό για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στη ΝΕΡΙΤ, αλλά γι’ αυτήν να «φλερτάρει» στέλεχος του ΔΟΛ.

Η δυσαρέσκεια που υπάρχει στο πρόσωπο του Παντελή Καψή δεν προέρχεται μόνο από τον κ. Μάναλη, όπως λένε οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αλλά διατυπώθηκε στο στούντιο της ΔΤ και από τον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Ρουμπάτη, ο οποίος είπε φανερά νευριασμένος: «Ο Παντελής Καψής, με όλα αυτά που κάνει, δεν είναι πλέον δημοσιογράφος, έχει χάσει πλέον το δικαίωμα».

Ανθρωποι που έχουν εργαστεί χρόνια στην ΕΡΤ θεωρούν ότι ο κ. Μάναλης, παρόλο που έκανε την πιο άχαρη δουλειά, είχε την πρόθεση να χτίσει με αξιοκρατία έναν νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα.

Δυστυχώς όμως κάποιοι από την παλιά φρουρά της ΕΡΤ, που ευθύνονται κατά πολύ για την αδιαφάνεια που επικρατούσε και τη σπατάλη, έχουν καταφέρει να εισχωρήσουν με την ανοχή του κ. Καψή (;) τόσο στον μεταβατικό φορέα της ΔΤ και πάνε να βάλουν… πόδι και στη ΝΕΡΙΤ.

Πάντως χθες στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο κ. Καψής έκανε λόγο για τεράστια τεχνικά προβλήματα στη ΔΤ. Σε κάθε περίπτωση, το ωριαίο δελτίο που βγήκε χθες στις έξι το απόγευμα στη ΔΤ (από το Στούντιο Δ) με τον Προκόπη Δούκα, με μπλε και κόκκινο φόντο (για σκηνικό ήταν αρκετά φουτουριστικό), είχε απευθείας συνδέσεις από το εσωτερικό, ανταποκρίσεις από το εξωτερικό, παράθυρα, αθλητικά, καιρό και ήταν αξιοπρεπές. Κάποια ώρα αργότερα, ωστόσο, το σήμα χάθηκε και πάλι. Ο κ. Καψής είπε ότι θα υπάρξουν και άλλα δελτία κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ γίνονται διεργασίες για να βγει στα ερτζιανά και το κρατικό ραδιόφωνο.

Μαρία Ανδρέου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα