«Χτύπησαν» στο Παίδων τρεις ένοπλοι ληστές

Απίστευτο θράσος είχαν οι τρεις ληστές που χθες το πρωί δεν δίστασαν να βάλουν στο στόχαστρό τους το υποκατάστημα της Alpha Bank, το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία»! Οι ένοπλοι αρχικά μπήκαν μέσα στους χώρους του νοσοκομείου, όπως όλοι οι υπόλοιποι (επισκέπτες, συγγενείς κ.λπ.). Οταν έφτασαν εκεί όπου ήθελαν, ωστόσο, και έβγαλαν τα όπλα τους, οι πάντες «πάγωσαν».

Οι δράστες πέρασαν το κατώφλι του μεγαλύτερου παιδιατρικού νοσοκομείου της χώρας, περίπου στις 8.10 χθες το πρωί. Δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, προκειμένου να μην κινήσουν υποψίες, και έτσι έφτασαν με την άνεσή τους, περνώντας σχεδόν απαρατήρητοι μέχρι τον πρώτο όροφο όπου βρίσκεται το υποκατάστημα της τράπεζας. Εκεί έβγαλαν τα όπλα τους, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, άρπαξαν 6.300 ευρώ και διέφυγαν πεζή, χωρίς να προκληθεί κάποιο επεισόδιο. Οπως ήταν φυσικό, όμως, στη θέα και μόνο τριών ένοπλων όσοι ήταν παρόντες (και βέβαια ακόμη και μικρά παιδιά) «κοκάλωσαν» και προς στιγμήν προκλήθηκε πανικός, χωρίς ευτυχώς να δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα.

Οι δράστες γέμισαν τις τσάντες με τα λεφτά που άρπαξαν από τα ταμεία και με ψυχραιμία κατευθύνθηκαν, αρχικά, προς την έξοδο του κτιρίου. Εκεί όμως και προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη τους κατά τη διαφυγή τους, σύμφωνα με μαρτυρίες, φόρεσαν τις μάσκες που κρατούσαν μαζί τους και άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο του νοσοκομείου. Εκεί προκλήθηκε και νέα αναστάτωση, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που, χωρίς να γνωρίζουν τι είχε γίνει, ξαφνικά είδαν τρεις ένοπλους κουκουλοφόρους να τρέχουν στο προαύλιο του νοσοκομείου και να χάνονται στα στενά της περιοχής.

Νίκος Δεμισιώτης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα