Βρέθηκαν τελικά πουλόβερ και τζάκετ για 10.000 στρατιώτες!

Βρέθηκε, τελικά, λύση στο πρόβλημα της τροφοδοσίας των νεοσύλλεκτων στρατιωτών με τζάκετ και πουλόβερ εν όψει του χειμώνα. Με πρωτοβουλία του υπουργού Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου, το Γενικό Επιτελείο Στρατού προμηθεύτηκε τον απαιτούμενο ρουχισμό και άμεσα αναμένεται να τον αποστείλει στις μονάδες όπου υπηρετούν οι έφεδροι των δύο τελευταίων ΕΣΣΟ, αυτοί δηλαδή που κατατάχθηκαν από τον περασμένο Απρίλιο. Σε αυτούς είχε δοθεί ελλιπής ρουχισμός, λόγω των περικοπών στον προϋπολογισμό του υπουργείου, αλλά και εξαιτίας των καθυστερήσεων στους διαγωνισμούς του υπουργείου Ανάπτυξης, με αποτέλεσμα να έχουν προκύψει αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητα των περίπου 10.000 νεοσύλλεκτων στρατιωτών.

Εδώ και σχεδόν πέντε μήνες, μάλιστα, οι συγκεκριμένοι στρατιώτες δεν είχαν πάρει κανένα είδος ένδυσης ούτε καν σαγιονάρες. Το πρόβλημα εστιάζεται, μεταξύ άλλων, στη δυνατότητα κάποιου από τους συμμετέχοντες στους διαγωνισμούς να καταθέσει ένσταση σε βάρος αυτού που πλειοδότησε, καθυστερώντας κατά πολύ τη διαδικασία, αφού θα πρέπει να προκηρυχθεί και πάλι ο διαγωνισμός. Εχουν τύχει, μάλιστα, περιπτώσεις που και στον επαναληπτικό διαγωνισμό κατατέθηκε νέα ένσταση, με αποτέλεσμα τη διαιώνιση του προβλήματος, σε βάρος τελικά των εφέδρων. Κατά πληροφορίες, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει εντοπίσει τη λύση στο πρόβλημα και το προσεχές διάστημα αναμένεται να τροποποιήσει τη διαδικασία των προμηθειών υλικού στις Ενοπλες Δυνάμεις.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα