Στο Makedonia Palace ο… επαναστάτης Αλέξης

Στο πολυτελέστατο και πεντάστερο «Makedonia Palace» διανυκτέρευσε το διήμερο της ΔΕΘ ο cool Αλέξης. Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΖΑ προτίμησε τελικά την πολυτέλεια του ακριβού ξενοδοχείου των πέντε αστέρων με φόντο τον Θερμαϊκό, δείχνοντας ότι η πολυτέλεια έχει γίνει η αδυναμία του.

Μάλιστα, η διανυκτέρευση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε από σαράντα κύματα, καθώς η αρχική σκέψη ήταν να μείνει στο πιο απλό «Olympia», που είναι ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων και βρίσκεται κοντά στο Διοικητήριο. Ομως τελικά οι σχεδιασμοί άλλαξαν (άγνωστο για ποιον λόγο) και επιλέχτηκε το γνωστό ξενοδοχείο, διαχειριστής του οποίου είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Εκεί διανυκτέρευσε ο ίδιος μαζί με την οικογένειά του (τη σύζυγό του και τα δύο μικρά του παιδιά), τη συνοδεία του και τους στενούς του συνεργάτες. Αντίθετα, οι βουλευτές Παναγιώτης Κουρουμπλής και Αλέξης Μητρόπουλος έμειναν στο «Οlympia», όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί. Να θυμίσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τσίπρας διαμένει στο γνωστό ξενοδοχείο, καθώς στο παρελθόν επέλεγε άλλα, λιγότερα ακριβά ξενοδοχεία, όπως το «Olympia», το «Zaliki Hotel» και παλιότερα το «Εgnatia Hotel». Φαίνεται ότι το burberry δεν ήταν απλώς κάποιο μεμονωμένο περιστατικό!

Αλλά και εσωκομματικά η άνοδος του κ. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε γκρίνιες. Η συγκέντρωση της Παρασκευής ήταν πολύ κατώτερη του αναμενόμενου, κάτι που φάνηκε και από το στήσιμό της. Οι διοργανωτές είχαν στήσει εξέδρες φωτισμού επί της λεωφόρου Νίκης, που έφταναν μέχρι τη Μητροπολίτου Ιωσήφ. Μόνο που ο κόσμος ήταν πολύ περιορισμένος και έφτασε (χωρίς μάλιστα καμία ιδιαίτερη πυκνότητα) τελικά μόλις μέχρι την οδό Στρατηγού Καλλάρη. «Φυσικά θα ήμασταν πιο ευτυχισμένοι αν είχαμε περισσότερο κόσμο. Αλλά αυτό δεν έγινε γιατί πολλοί συγκεντρωθέντες εκτός Θεσσαλονίκης είχαν έρθει το προηγούμενο Σάββατο για τις διαδηλώσεις» ήταν το ενδεικτικό σχόλιο που ακούσαμε.

Η παρουσία Τσίπρα στην πόλη σχολιάστηκε και από τη Ν.Δ. Θεσσαλονίκης. «Ο τίτλος που μπορεί να περιγράψει εν συντομία την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη είναι “επιτομή του λαϊκισμού”. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ φιλοξενήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά πέρασε ένα τριήμερο ακατάσχετης παλαιοκομματικής παροχολογίας και αντιφατικών εξαγγελιών χωρίς αντίκρισμα, κρύβοντας την αλήθεια στις σκιές και υποδαυλίζοντας κοινωνικές εντάσεις. Σημείο επαφής βρήκε μόνο με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, με τον οποίο μοιράζεται το ίδιο μοντέλο πολιτικής επικοινωνίας χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο» σημείωναν στη Ν.Δ. Θεσσαλονίκης, ενώ σχόλιο έκανε και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. «Προτιμότερο να ντύνομαι ζορό στις Απόκριες παρά να είμαι ντυμένος Τσάβες με burberry 365 ημέρες τον χρόνο» σημείωσε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα