Μνηστήρες για Μήτρογλου

Στη λίστα με τα πιο καυτά ονόματα της Ευρώπης έχει μπει ο Κώστας Μήτρογλου και αυτό επιβεβαιώνεται καθημερινά. Το ένα δημοσίευμα, που αφορά τον «πιστολέρο» του Ολυμπιακού, διαδέχεται το άλλο και παρόλο που οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν παραχωρείται τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει πού θα τον βρει το 2014.


«Στα πόδια του Μήτρογλου η Ευρώπη» ανέφερε χαρακτηριστικά χθες η «Equipe», προσθέτοντας ότι σπουδαίοι σύλλογοι της γηραιάς ηπείρου, όπως η Ιντερ, η Αρσεναλ, η Λίβερπουλ και η Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

«Πρόκειται για έναν ακόρεστο και επικίνδυνο σκόρερ, από τους καλύτερους που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Ο Μήτρογλου είναι το νέο μεγάλο αστέρι του ελληνικού ποδοσφαίρου» υποστήριξαν αρχικά οι Γάλλοι μέσω της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας και πρόσθεσαν ότι «η αποχώρησή του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη το ερχόμενο καλοκαίρι. Δεν αποκλείεται και από τον Ιανουάριο. Η Ιντερ, εξάλλου, κινείται για την απόκτησή του θέλοντας να προλάβει τις Λίβερπουλ, Αρσεναλ και Ντόρτμουντ. Η γερμανική ομάδα τον θεωρεί ιδανικό διάδοχο του Λεβαντόφσκι και η ρήτρα αποδέσμευσής του από τον Ολυμπιακό, ύψους 8.000.000 ευρώ, θα είναι μία καλή και συμφέρουσα επιλογή για τη φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ».
Παράλληλα, ιταλικό δημοσίευμα ανέφερε ότι οι άνθρωποι της Ιντερ επικοινώνησαν με το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Μήτρογλου, ρωτώντας να μάθουν τα πάντα σχετικά με την περίπτωσή του. Πάντως, στο γήπεδο του Βουκουρεστίου για το παιχνίδι Ρουμανία – Ελλάδα έδωσαν χθες το παρών (μεταξύ πολλών άλλων) εκπρόσωποι της Λίβερπουλ και της Ντόρτμουντ.

Για τη βελτίωση του διεθνή φορ μίλησε και ο Μίτσελ που υποστήριξε ότι: «Ο Μήτρογλου άλλαξε. Μιλήσαμε πολύ μαζί του. Βαριόταν εκτός αγώνα και του εξηγήσαμε πως δεν είναι μόνο το ένστικτο, αλλά χρειάζεται και δουλειά. Το κατάλαβε και δουλεύει και πλέον είναι διαφορετικός ποδοσφαιριστής. Με τέτοιο επίπεδο παίζει παντού».

Στα αγωνιστικά, οι νταμπλούχοι εντείνουν την προετοιμασία τους για τον σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ είδε και χθες με ικανοποίηση να ακολουθούν όλοι το κανονικό πρόγραμμα, στο οποίο και δόθηκε βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στο σωστό πρέσινγκ. Πλέον ο Ισπανός τεχνικός περιμένει να δει με αγωνία σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη οι διεθνείς.

Χάρης Δάντσης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα