Ολυμπιακός: Μια ανάσα από την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου – ο Νιγηριανός στην εντεκάδα

Η κόντρα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ δεν περιορίζεται εντός των τεσσάρων γραμμών, με τους «ερυθρολεύκους» να είναι πολύ κοντά στο να πάρουν, έναν μήνα μετά την επικράτηση τους επί των «ασπρόμαυρων» στο Καραϊσκάκη, ακόμη μία νίκη, αυτή την φορά σε μεταγραφική υπόθεση. Αν κι από τον Εργοτέλη δεν επιβεβαιώνεται (για την ώρα) η συμφωνία, ο Βίτορ Ούγκο Γκόμες Πάσος ή πιο απλά ο Πελέ, όπως όλα δείχνουν, θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

Οι νταμπλούχοι μπήκαν σφήνα για την απόκτηση του 26χρονου Πορτογάλου μέσου και με αστραπιαίες κινήσεις πήραν το προβάδισμα για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο άσος της κρητικής ομάδας μετέβη εξάλλου προχθές στο Καραϊσκάκη, παρότι δεν συμπεριλαμβανόταν στην αποστολή του Εργοτέλη, για να συνομιλήσει με τους ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου, ενώ είχε και τετ α τετ με τον Μίτσελ. Οι εμπλεκόμενες πλευρές φαίνεται ότι τα βρήκαν κι έτσι η μεταγραφή είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί. Αν συμβεί αυτό, οι Θεσσαλονικείς, όπως και στην (περσινή) περίπτωση απόκτησης του Ολαϊτάν από τη Βέροια, θα υποστούν μία ήττα τόσο αγωνιστική όσο και επικοινωνιακή.



Από κει και πέρα, οι αγγλικές σειρήνες ηχούν πιο δυνατά στα αυτιά του Μανωλά μετά και την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Δημοσιεύματα από το εξωτερικό εξάλλου επιβεβαίωναν χθες ότι παραβρέθηκαν προχθές στο φαληρικό γήπεδο εκπρόσωποι αγγλικών συλλόγων, πιθανότατα από Νιούκασλ και Λίβερπουλ, για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό. Παράλληλα, γαλλικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η Ντόρτμουντ προορίζει τον Μήτρογλου για αντικαταστάτη του Λεβαντόφσκι.



Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, η πολύ καλή εμφάνιση του Ολαϊτάν προχθές κόντρα στον Εργοτέλη ενδεχομένως να τον φέρει στην κορυφή της επίθεσης στον «τελικό» με την Αντερλεχτ (10/12). Η τελευταία πρόβα θα γίνει στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη κι έπειτα ο Μίτσελ θα αποφασίσει ποιος θα καλύψει το κενό του «πιστολέρο». Παροξυσμός πάντως επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του πειραϊκού συλλόγου για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη βελγική ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη πουλήθηκαν 25.000 εισιτήρια και το sold out θεωρείται δεδομένο.



«Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία για να αντιμετωπίσουμε τα επόμενα παιχνίδια και την τελευταία πρόκληση στο Τσάμπιονς Λιγκ, που μπορεί να μας δώσει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο» ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Μιγκέλ Τόρες.



Στο μεταξύ, το τελευταίο αντίο στον βετεράνο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Τάκη Συνετόπουλο, που έφυγε από την ζωή το Σάββατο σε ηλικία 65 ετών, είπαν χθες στον Βόλο συγγενείς, φίλοι και πρώην συμπαίκτες του.


 


Χάρης Δάντσης

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα