Από την Παρασκευή είχαν ανακοινώσει στη Μαλαισία την απόκτηση του Φιγκερόα από τον ΠΑΟ

Στη Μαλαισία το είχαν τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι! Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Δευτέρας την πώληση του Λουτσιάνο Φιγκερόα στην Τζοχόρ Νταρούλ Τακζίμ, ωστόσο οι Μαλαισιανοί είχαν κάνει το ίδιο από την Παρασκευή του προηγούμενου μήνα (29/11). Μάλιστα ήταν τόσο αισιόδοξοι που δημοσίευσαν βίντεο αφιέρωμα στον Αργεντινό επιθετικό τρεις μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα την Τρίτη 26 Νοεμβρίου.

Ο Φιγκερόα αποχαιρέτησε πάντως χθες τους «πρασίνους» με το ανάμεικτο συναίσθημα της «χαρμολύπης», ενώ παρελθόν για τον Παναθηναϊκό αποτελεί και ο Αντρέ Πίντο, που δέχθηκε τον διακανονισμό των οφειλών του και υπέγραψε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

Ανάμεικτα

«Ηρθε μια πρόταση σημαντική για εμένα και την οικογένειά μου. Ηταν κάτι που δεν άρεσε από την αρχή στον σύλλογο, όμως από την άλλη βοηθάω τον Παναθηναϊκό. Είμαι ενθουσιασμένος γιατί ήθελα να εξασφαλίσω ένα καλό συμβόλαιο στο τέλος της καριέρας μου. Στενοχωριέμαι όμως που αφήνω την ομάδα και ειδικά τους οπαδούς που με στήριξαν τόσο πολύ. Στην απόφασή μου έπαιξε πάντως ρόλο ότι ένας παίκτης από την Αργεντινή (Πάμπλο Νεϊμάρ) παίζει σε αυτή την ομάδα» δήλωσε ο Φιγκερόα λίγες ώρες προτού αναχωρήσει για τη Μαλαισία, συμπληρώνοντας: «Θα έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου το γκολ που πέτυχα εναντίον του Ολυμπιακού».

Για την πώληση του Φιγκερόα, που φέρνει 1.000.000 ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ, «απολογήθηκε» ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε τα εξής: «Η αρχική μας διάθεση ήταν να μη δεχθούμε, κυρίως για οικονομικούς λόγους αλλά και για πρεστίζ. Καταλάβαμε το δίκαιο αίτημά του και του ζητήσαμε να μας φέρει μια πρόταση στην οποία δεν θα μπορούσαμε να πούμε όχι. Τώρα πια πρέπει να κάνουμε κίνηση για να τον αντικαταστήσουμε και το μειονέκτημά μας είναι ότι έχουμε ένα κενό τεσσάρων αγώνων μπροστά μας. Το κενό του θα καλυφθεί εκ των έσω και τον Ιανουάριο θα κάνουμε μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ δημόσια για την παρουσία του Λουτσιάνο στην ομάδα, τη στάση του και τον επαγγελματισμό του».

Ο εισαγγελέας

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωση της χαιρετίζει την είδηση για εισαγγελική έρευνα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τονίζει ότι θα βοηθήσει όπως μπορεί για να αποκαλυφθεί η αλήθεια: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της την έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να αποδειχθεί ότι ο Παναθηναϊκός πάντοτε αγωνίζεται για να κερδίσει, έντιμα και με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού.».

Ο Παναθηναϊκός απολογείται αύριο στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ για όσα έγιναν στο ματς με τον Απόλλωνα και επειδή είναι υπότροπος κινδυνεύει με νέα τιμωρία της έδρας του. Με «καμπάνα» απειλείται και ο Αναστασίου, τον οποίο ο διαιτητής Πραξιτέλης Ζαχαριάδης έγραψε στο Φύλλο Αγώνα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα