Κερδίζει και τον εαυτό του

Αυτός ο ΠΑΟ δεν έχει καμία σχέση με τον περσινό! Τι κι αν «χτίστηκε» εξ ολοκλήρου από την αρχή και αμφισβητήθηκε η αξία του ακόμη και εκ των έσω; Οι αριθμοί, οι οποίοι αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα, καταδεικνύουν ότι ο (νέος) Παναθηναϊκός του Αναστασίου υπερτερεί συντριπτικά της «ομάδας-φάντασμα» που δημιούργησε ο Φερέιρα και σχεδόν «κατέστρεψε» ο διάδοχός του Φάμπρι. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» σε ολόκληρο το περσινό πρωτάθλημα έκαναν 350 τελικές προσπάθειες, ήτοι 11.7 σε κάθε αγώνα. Φέτος έχουν ήδη κάνει 173 σε 14 αγώνες, που σημαίνει 12.35 σε κάθε παιχνίδι. Η διαφορά φαίνεται επίσης και στα γκολ. Σε όλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν πέτυχαν 35 τέρματα (σε 30 αγώνες), ενώ φέτος ήδη έχουν σκοράρει 21 φορές. Η δουλειά του Αναστασίου φαίνεται επίσης και στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του ζητάει το γκολ. Πέρυσι οι παίκτες δύσκολα πατούσαν στην αντίπαλη περιοχή και αυτό ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές, με αποτέλεσμα σε ολόκληρη τη σεζόν να γίνουν 127 τελικές προσπάθειες εντός της περιοχής, ενώ μέχρι τώρα έχουν ήδη γίνει περισσότερες από τις μισές, δηλαδή 75 προσπάθειες. Τέλος, μεγάλη διαφορά υπάρχει και στις ασίστ, γεγονός που δείχνει ότι η ομάδα θέλει να δημιουργήσει φάσεις. Από τις 17 μόλις ασίστ σε 30 αγώνες του περσινού πρωταθλήματος, φέτος η ομάδα ήδη έχει 15 ασίστ σε 14 αγώνες!

Οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν εναντίον της Καλλονής, συν τους Ρισβάνη, Μαρινάκη, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, έπαιξαν  στη φιλική νίκη με 3-1επί της Καλλιθέας που προπονεί ο Κριστόφ Βαζέχα.

Το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Χρήστου Αραβίδη έχει δώσει ο Γιάννης Αναστασίου, καθώς το όνομα του 26χρονου επιθετικού του Πανιωνίου κυριαρχεί στην εντός συνόρων λίστα του 41χρονου τεχνικού για την ενίσχυση της επίθεσης. Οι «πράσινοι» παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση και θα κάνουν μπάσιμο για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, σε περίπτωση που αποφασίσει να κάνει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αφιέρωμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού έκανε η «Mirror»,  επειδή παρέμειναν για αρκετή ώρα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ μετά το τέλος του αγώνα και τραγουδούσαν για την αγαπημένη τους ομάδα. Μάλιστα, το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας κλείνει με το ερώτημα: «Πώς μπορούμε να τους φέρουμε στα καθίσματα του Γουέμπλεϊ;».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα