Μια… μοιραία αναστάτωση!

Ομορφη, λυγερόκορμη, δροσερή και με άντρα καπετάνιο. Τι να κάνει και εκείνη με τόση μοναξιά; Η νέα μοιραία γειτόνισσα του Ηλία (Βλαδίμηρου Κυριακίδη) και της Μαρίνας (Δάφνης Λαμπρόγιαννη) θα φέρει μεγάλη αναταραχή στο σπιτικό τους.Για πρώτη φορά ύστερα από είκοσι χρόνια γάμου ο Ηλίας θα ερωτευθεί τρελά και θα χάσει το μυαλό και την καρδιά του από μια ξελογιάστρα γυναίκα.

Πολύ αργά προχθές το βράδυ ολοκληρώθηκαν στο Στούντιο Κάπα τα γυρίσματα της κωμικής σειράς του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», με γκεστ σταρ την Παναγιώτα Βλαντή.

Δυο μέρες κράτησαν τα γυρίσματα, αλλά το κέφι ήταν αστείρευτο.

Η ηθοποιός, αν και κουρασμένη από τις πολύωρες σκηνές, μίλησε στη «δημοκρατία»:
«Μάλλον το έχει η τύχη μου να υποδύομαι τη μοιραία γυναίκα. Αν και στα “Μαύρα μεσάνυχτα” στο Mega δεν ήμουν μόνο μυστήρια, αλλά και μπλεγμένη στη μαφία (γέλια). Λοιπόν, στο νέο επεισόδιο που θα δείτε τον επόμενο μήνα στη «Μουρμούρα», θα υποδυθώ ένα σέξι θηλυκό που βάζει φωτιά σε μια ολόκληρη πολυκατοικία και βασικά σε ένα ζευγάρι. Για όλα φταίει ο ηλιακός θερμοσίφωνάς μου, που ο Ηλίας έχει την καλή πρόθεση να φτιάξει. Τα πράγματα θα φτάσουν στο απροχώρητο. Η γυναίκα του η Μαρίνα θα ζηλέψει, θα τον διεκδικήσει. Δεν θα με βάλετε όμως να σας αποκαλύψω και το φινάλε».

Η ηθοποιός διαβάζοντας τον ρόλο της σκέφτηκε και πολλά πράγματα για τις σχέσεις.
«Για να μπει ένα τρίτο πρόσωπο σε ένα ζευγάρι κάποια ρωγμή θα έχει αφήσει κάποιος από τους δύο. Κάποιο κενό. Για να ξεπεραστεί το πρόβλημα αν υπάρχει ουσιαστική αγάπη, χρειάζεται μεγάλη ειλικρίνεια και από τους δυο ώστε να βρεθούν νέοι τρόποι προσέγγισης αν δεν θέλουν να χωρίσουν. Στην κρίση πολλά ζευγάρια οδηγήθηκαν στο διαζύγιο γιατί όταν παντρεύτηκαν δεν το έκαναν για ουσιαστικούς λόγους. Το χρήμα ή η αποκατάσταση είναι κακός σύμβουλος για να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας. Με την κρίση το χρήμα στέρεψε και με αυτό έφυγαν και τα συναισθήματα. Ζευγάρια όμως που παντρεύτηκαν από αληθινή αγάπη βρέθηκαν στα δύσκολα ακόμη πιο ενωμένα. Για να κρατηθεί ένας γάμος χρειάζεται υπομονή, σεβασμός. Επίσης να μη θέλεις να αλλάξεις τον άλλο και πάνω από όλα να τον θαυμάζεις! Οι σχέσεις θέλουν θαυμασμό».

Μαρία Ανδρέου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα