Ξεσπάθωσαν οι απλήρωτοι της Χαρ. Τρικούπη, που «στήνουν στον τοίχο» τον πρόεδρο του Κινήματος

Το ρεζιλίκι του ΠΑΣΟΚ ως κόμματος ξεπέρασε πλέον τα ελληνικά σύνορα. Οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ διασύρουν την ηγεσία και τα στελέχη του Κινήματος για τις συμπεριφορές τους και στέλνουν το… ραβασάκι με τις καταγγελίες τους στον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου και σοσιαλιστή Μάρτιν Σουλτς, στο οποίο  καταγγέλλουν τις πρακτικές της ηγεσίας του κόμματος απέναντί τους.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο γιατί «έθαψε» τα αποτελέσματα του ελέγχου στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, ενώ μιλούν για στελέχη που όσα χρόνια στο κόμμα έρχονταν εκατομμύρια όλοι ήταν παρόντες και κοιτούσαν ποιος θα κλείσει καλύτερη σουίτα στα ξενοδοχεία από τον άλλον, ποιος θα μπορέσει να είναι στην πρώτη δύναμη!
Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

«Σφυρίζοντας αδιάφορα για τους υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ»
 
1. Ο διευθυντής Ν. Σαλαγιάννης, συνυπεύθυνος για την κατάσταση του κόμματος, αφού έχει εξαθλιώσει ψυχικά και οικονομικά τους υπαλλήλους, προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους αναγκάσει να φύγουν παίρνοντας ελάχιστα από τα οφειλόμενα, πετώντας τους κυριολεκτικά στον δρόμο, αδιαφορώντας για το τι πρόσφεραν τόσα χρόνια γι’ αυτούς, ακόμη και για τον ίδιο, όταν έβαζε υποψηφιότητα για βουλευτής, έχοντας πάνω τους τη στάμπα του κόμματος σε κάθε νέα απόπειρα εύρεσης εργασίας.
 
2. Ο ίδιος ο πρόεδρος Ευ. Βενιζέλος είπε ότι μπήκαν εταιρίες για έλεγχο των οικονομικών του κόμματος και όλη η αλήθεια θα λάμψει. Πού είναι τα αποτελέσματα αυτών των εταιριών; Γιατί θάφτηκαν; Τι φοβήθηκαν και δεν φανέρωσαν τα στοιχεία; Πήγαν και αυτά μαζί με τη «λίστα Λαγκάρντ»;
 
3. Ο Γ. Παπανδρέου έφτασε το κόμμα στο 12% και πέσανε όλοι πάνω του και τον φάγανε. Εσείς που από το 12% το φτάσατε στο 4% τι κάθεστε και κάνετε; Αυτοί που νοιάζονται και πονάνε το ΠΑΣΟΚ πού είναι; Γιατί είναι θεατές σε αυτό και δεν παίρνουν θέση στο βρόμικο παιχνίδι που γίνεται στις πλάτες των υπαλλήλων του κόμματος και στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται πια γι’ αυτούς, για το μέλλον του κόμματος;
 
4. Οσα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ ερχόντουσαν εκατομμύρια όλοι ήσασταν παρών και κοιτούσε ποιος θα κλείσει καλύτερη σουίτα στα ξενοδοχεία από τον άλλον, ποιος θα μπορέσει να είναι στην πρώτη δύναμη. Σας ενδιέφερε μόνο η δική σας προβολή, και καμαρώνατε που ήσασταν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κάποιοι έχετε φάει και ξύλο για τις ιδέες και τα οράματα του ΠΑΣΟΚ. Τώρα, που εσείς οι ίδιοι φτάσατε το κόμμα στον πάτο και στη διάλυσή του, σφυρίζετε αδιάφορα και γυρίζετε την πλάτη στο κόμμα που σας ανέδειξε και σας έκανε αυτό που σήμερα είστε.

5. Ηθελα να ήξερα με τι καρδιά μπαίνετε στο κτίριο στη Χαριλάου Τρικούπη ξέροντας όλη αυτήν την ιστορία που φέρει αυτό το κτίριο, όσοι μπαίνετε, γιατί τώρα περισσότεροι είναι οι αστυνομικοί από όλους τους υπόλοιπους, και πώς αντικρίζετε αυτούς τους υπαλλήλους που κάποιους εσείς οι ίδιοι τους διορίσατε εκεί, αδιαφορώντας για την οικονομική τους κατάσταση, για την επιβίωσή τους.
 
6. Ο πρόεδρος Ευ. Βενιζέλος δίνει αγώνα ακόμα και μέσα στη Βουλή για τα εργασιακά, για τους δικούς του υπαλλήλους γιατί αδιαφορεί;
 
Επιτέλους, ας κοιτάξει κάποιος κατάματα αυτούς τους ανθρώπους, ας βρεθεί κάποιος που θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι για να σταματήσει αυτή η εξαθλίωση των εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ.
 
Εμείς δεν τρέχουμε να πιάσουμε θέση σε άλλα κόμματα ούτε ιδρύουμε νέο κόμμα.
Εμείς είμαστε η ψυχή του ΠΑΣΟΚ και θα πιστεύουμε για πάντα σε αυτό!
 
Δώστε επιτέλους μια λύση στο πρόβλημά τους, μην τους γυρνάτε την πλάτη.

Δώστε ένα τέλος στο αδιέξοδο των εργαζομένων».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα