Το μυαλό στον ΟΦΗ

Την πέμπτη νίκη του στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος αναζητά αύριο ο Παναθηναϊκός στην εκτός έδρας αποστολή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «πράσινοι», που έρχονται με … φόρα, έχοντας σκοράρει επτά γκολ στα τελευταία δύο ματς κόντρα σε Ολυμπιακό και Αρη, σύμφωνα με τον προπονητή τους δεν βρίσκονται ακόμα στο 100% της απόδοσής τους. «Εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Σε αυτό δουλεύουμε και προσπαθούμε να περιορίσουμε τα λάθη που κάνουμε. Εάν θέλουμε να απαιτούμε από τους εαυτούς μας να έχουμε στόχους, θα πρέπει να περιορίσουμε αυτά τα λάθη» δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου, συμπληρώνοντας: «Στόχος αυτής της ομάδας είναι να γίνεται καλύτερη, ανταγωνιστική, με πολλή δουλειά και λίγα λόγια. Οι τονωτικές και πειστικές νίκες που πετύχαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό έχουν τονώσει την ψυχολογία μας, όμως μπορούμε και καλύτερα».

Ο τεχνικός των «πρασίνων» θεωρεί ότι τα αποτελέσματα κόντρα σε όλες τις ομάδες εξαρτώνται από την απόδοση του Παναθηναϊκού. «Νομίζω ότι η εικόνα του ΠΑΣ στα τελευταία παιχνίδια είναι πιο θετική από πλευράς αποτελεσμάτων, αλλά θα επανέλθω σε αυτό που λέω κάθε φορά, ότι εξαρτάται πιο πολύ από εμάς. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτά που ξέρουμε, νομίζω ότι τότε θα είμαστε αυτοί που θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για να χαμογελάσουμε» είπε, αναφέροντας ότι η ομάδα είναι απολύτως συγκεντρωμένη στον αγώνα των Ιωαννίνων και θα ασχοληθεί με τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ όταν πρέπει.

Στα αγωνιστικά, η ίωση που χτύπησε τον Πράνιτς και τον Σπυρόπουλο δεν τους επέτρεψε να προπονηθούν ούτε χτες, κατά συνέπεια αποκλείστηκαν από την αποστολή. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει επίσης στον τιμωρημένο Κουτρουμπή και τους τραυματίες Πέτριτς και Μπαϊράμι, που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα, και σκέφτεται να φρεσκάρει την εντεκάδα, προκειμένου να δώσει ανάσες σε ορισμένους εν όψει του πρώτου ημιτελικού με τον ΟΦΗ.

Πιθανή εντεκάδα: Καπίνο, Νάνο, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Ζέκα, Αμπεΐντ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Μπεργκ.

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στα Γιάννινα δίχως τους φίλους του, καθώς το αίτημα της ΠΑΕ για εισιτήρια απορρίφθηκε λόγω της ακαταλληλότητας της έδρας.

Σε ό,τι αφορά το φλέγον ζήτημα της Λεωφόρου, ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης διαβεβαίωσε ξανά σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ότι δεν θα κατεδαφιστεί προτού ο Παναθηναϊκός αποκτήσει νέο γήπεδο.

Αντώνης Κατσαρός

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα