«Πόρτα» στον Τσίπρα από τον Λαζόπουλο για το ευρωψηφοδέλτιο

«Πόρτα έφαγε» τελικά ο Αλέξης Τσίπρας από τον Λάκη Λαζόπουλο όσον αφορά τη συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Παρά τις προσδοκίες της Κουμουνδούρου για το «ναι» του καλλιτέχνη στη σχετική πρόταση, ο κ. Λαζόπουλος, επικαλούμενος επαγγελματικές υποχρεώσεις, δεν ανταποκρίθηκε θετικά, προκαλώντας νέο πονοκέφαλο στην ηγεσία του κόμματος, η οποία ακόμα δεν έχει κλείσει το ψηφοδέλτιο. Με επιστολή του προς τον Αλέξη Τσίπρα, που δημοσιεύτηκε στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, την «Αυγή», ο γνωστός ηθοποιός επισημαίνει ότι ο περιορισμένος χρόνος του δεν του επιτρέπει να εκτεθεί στη λαϊκή ετυμηγορία, ωστόσο, όπως διευκρινίζει, συντάσσεται με τη ρητορική και τις πολιτικές στοχεύσεις του κόμματος.

Επιστολή

Μέσω της ίδιας επιστολής, βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στον Σταύρο Θεοδωράκη, με την κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών να λαμβάνει πλέον διαστάσεις. «Το εγχώριο σύστημα, πανικόβλητο από την κατάσταση, τρέχει μ’ ένα σακίδιο στον ώμο να προλάβει την ανατροπή της» ανέφερε ο κ. Λαζόπουλος, χωρίς πάντως να αναφερθεί ονομαστικά στον επικεφαλής του Ποταμιού, ενώ αντίστοιχη επίθεση είχε εξαπολύσει και από το τελευταίο «Αλ τσαντίρι νιουζ», που μεταδόθηκε από τη Μυτιλήνη. «Το Ποτάμι πηγάζει από το ΠΑΣΟΚ και εκβάλλει στη Νέα Δημοκρατία. Και φαίνεται αμέσως διότι, αντί να επιτεθεί στην κυβερνητική πολιτική, άρχισε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ» είχε πει χαρακτηριστικά. Από την πλευρά του, ο κ. Θεοδωράκης  αντεπιτιθέμενος αναφέρθηκε ευθέως στον ηθοποιό. «Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν κάνει σάτιρα, αλλά πολιτική προπαγάνδα» δήλωσε σε συνέντευξή του στην «Espresso της Κυριακής», απαντώντας σε όλα τα έμμεσα σχόλια που είχε αυτός εκτοξεύσει τις προηγούμενες ημέρες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα