Ο Παναθηναϊκός μπορεί από σήμερα (αν δεν κερδίσει ο ΠΑΟΚ) να κλείσει θέση για τα προκριματικά

Ο πρώτος από τους δύο αγώνες που μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ γίνεται απόψε κόντρα στον Ατρόμητο, στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο (19.15, Novasports1). Ο Παναθηναϊκός κρατάει την τύχη στα χέρια του για την πρωτιά στα πλέι οφ και ο Τάκης Σπυρόπουλος μίλησε σε αυτήν τη λογική, με την οποία περιμένουν τον αγώνα και οι συμπαίκτες του.
«Εάν παρουσιαστούμε όπως πρέπει και κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια, δεν χρειάζεται καν να περιμένουμε τι θα κάνουν οι άλλοι. Είναι στο χέρι μας. Δεν πιστεύω ότι στην ομάδα μας υπάρχει τόση κούραση. Εχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Πιο πολύ υπάρχει αυτήν τη στιγμή ψυχολογική κούραση από τα πολλά παιχνίδια, αλλά τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά και η ομάδα αποδίδει όπως πρέπει. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αν το διαχειριστούμε όπως πρέπει, θα κερδίσουμε». Αλλωστε αν ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει σήμερα μπορεί να κλείσει από σήμερα τη θέση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν χωρίς τους Τριανταφυλλόπουλο και Σίλντενφελντ.

Ο Αναστασίου προτίθεται να διατηρήσει το 4-4-2, προχωρώντας αναγκαστικά σε αλλαγές. Ο Μέντες αναμένεται να πάρει τη θέση του Σίλντενφελντ, ενώ οι Μαρινάκης και Σπυρόπουλος διεκδικούν τη θέση του Τριανταφυλλόπουλου. Ο Μπεργκ ενδέχεται να πάρει ανάσες. Πιθανή εντεκάδα: Καπίνο, Νάνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Αμπέντ, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Καρέλης.
«Θα κριθεί πάλι στη θέληση. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα, δείχνουμε ότι το θέλουμε, αλλά σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχουμε παίξει τρεις φορές και δεν τους έχουμε κερδίσει. Nομίζω ότι αν κάνουμε αυτά που πρέπει, θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε» δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου στην Nova.

Λίγες και ποιοτικές μεταγραφές θέλει να κάνει το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός, που «ξεσκονίζει» κάθε περίπτωση ξεχωριστά θέλοντας να προσθέσει στο ρόστερ του παίκτες που θα συγκεντρώνουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντάρεν Αμπροουζ αποκαλύπτει η ιστοσελίδα SkySports. Οι «πράσινοι» όντως ενδιαφέρονται για τον 30χρονο, που σημείωσε 6 γκολ σε 11 ματς με τον Απόλλωνα και αγωνίστηκε ως δανεικός από την Μπέρμιγχαμ, όμως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και πλέον μένει ελεύθερος. Από το περιβάλλον του «τριφυλλιού» επιβεβαιώνεται ότι ο παίκτης έχει προταθεί και τελεί υπό εξέταση. Κατηγορηματικά διαψεύδεται ωστόσο το ενδιαφέρον που «ανακάλυψαν» οι Αλβανοί για τον Αντι Λίλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αλβανός μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο στους Γιαννιώτες έως το 2017.
Ο Μπεργκ κλήθηκε εκ νέου στην Εθνική Σουηδίας και θα βρίσκεται στην αποστολή για τα δύο φιλικά απέναντι στη Δανία στις 28 Μαΐου και στο Βέλγιο την 1η Ιουνίου.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηλίας Μιχαλαριάς επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει η «Διπλή Ανάπλαση» και αποκάλυψε την πρότασή του στον κ. Ανδριανό για μεταφορά των εγκαταστάσεων του Αγιου Κοσμά στον Βοτανικό.
*Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας θα απολογηθούν αύριο οι Παναθηναϊκός, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα πρόσφατα παιχνίδια των πλέι οφ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα