Με μια κίνηση ματ το Mega ρίχνει πιο γρήγορα το ελληνικό του πρόγραμμα στη μάχη του ανταγωνισμού από αυτήν την εβδομάδα. Η βραδινή ζώνη παίρνει ζωή με νέες παραγωγές, ωστόσο ο ΑΝΤ1 δεν μένει με… «σταυρωμένα χέρια». Και αυτός με τη σειρά του εντάσσει από την ερχόμενη εβδομάδα στο πρόγραμμα καινούργιες σειρές ελληνικής μυθοπλασίας και (επιτέλους) ζωντανές εκπομπές. Το κανάλι του Αμαρουσίου βάζει μπρος τις μηχανές για εγχώριες παραγωγές, κάτι που είχε αφήσει στην άκρη τα τελευταία χρόνια. Από τις 13 Οκτωβρίου ξεκινά επίσημα η βραδινή ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού του Αμαρουσίου και θα τα έχει όλα: γέλιο, δράμα, σασπένς, έρωτα.
Με την καθημερινή κωμική σειρά «Συμμαθητές», που θα προβάλλεται στις 21.15, με πρωταγωνιστές τους Μαριάνα Τουμασάτου, Μάριο Αθανασίου, Νικολέτα Καρρά, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Μιχάλη Μαρίνο και μια πλειάδα ηθοποιών, θα ανοίξει η αυλαία της prime time ζώνης του σταθμού. Αμέσως μετά, στις 22.15 (και κάθε Δευτέρα), θα δούμε την κομεντί «Ταμάμ» με την… Ελληνίδα Μαρία Λεκάκη και τον «Τούρκο» Μανώλη Μαυροματάκη να ερωτεύονται, κάνοντας τους δικούς τους ανθρώπους να… τραβούν τα μαλλιά τους.
Ντόρος
Εχει γίνει ντόρος προτού καν αρχίσουν. Φανταστείτε, λοιπόν, τι θα γίνει στην πρεμιέρα που θα κάνουν οι «Τρίχες» του Αλέξανδρου Ρήγα, μια σειρά που θα φιλοξενήσει πάρα πολλούς guest απ’ όλους τους χώρους. Από τις 14 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη και Τετάρτη, στις 22.15, η Βασιλική Ανδρίτσου και ο Νίκος Μουτσινάς ανοίγουν τις πόρτες του πιο παράξενου κομμωτηρίου της πόλης.
Η πολυαναμενόμενη σειρά μυστηρίου «Εκδρομή», που γυρίστηκε κάτω από αντίξοες συνθήκες στο χιονισμένο Βέρμιο, με τους Οθωνα Μεταξά και Λίνα Σακκά και άλλους 10 νέους ταλαντούχους ηθοποιούς, θα αρχίσει να προβάλλεται την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου.
Τον χορό των ψυχαγωγικών εκπομπών στις 16 Οκτωβρίου ανοίγει ο Σπύρος Σούλης, με την πρωτότυπη παραγωγή «Ζόρικα επαγγέλματα», η οποία θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 23.15. Ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Βαγγέλης Περρής -με τη Δούκισσα Νομικού στο πλευρό τους- θα μας καλωσορίσουν στο «Ολα» στις 20 Οκτωβρίου, 15 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ενώ θα μας κάνουν παρέα κάθε Δευτέρα και Τρίτη.
Αναβαθμισμένα παίρνουν τη σκυτάλη τα «Καρντάσιανς». Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Δημήτρης Σταρόβας ξεκινούν στις 21 Οκτωβρίου, στις 23.15, και θα «καταλαμβάνουν» την οθόνη κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή. Ατού της φετινής εκπομπής είναι ότι θα προβάλλεται ζωντανά.
Το «Dancing with the stars 5» έρχεται με νέους επώνυμους διαγωνιζόμενους στις 26 Οκτωβρίου στις 21.00, με παρουσιάστρια πάντα τη Δούκισσα Νομικού.
Οσο για το «The Voice 2» θα… σκάσει μύτη με τον Αϊ-Βασίλη, από το 2015, όπως άλλωστε και το «Your face sounds familiar 3», με τη Μαρία Μπεκατώρου στην παρουσίαση.
Νοέμβριο τελικά οι «Ράδιο Αρβύλα»
Εκείνοι που θα αργήσουν να κάνουν… ποδαρικό στη «μικρή οθόνη» του ΑΝΤ1 θα είναι η τρελή παρέα από τη Θεσσαλονίκη. Οι «Ράδιο Αρβύλα» επανέρχονται τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου και -ενώ η φετινή συμφωνία θέλει την εκπομπή να προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα- υπάρχουν πιέσεις από την πλευρά της διοίκησης προς τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του για διπλό εβδομαδιαίο «χτύπημα». Ωστόσο, φήμες θέλουν την αργοπορία να οφείλεται σε οικονομικές διαφορές που φαίνεται ότι υπάρχουν ανάμεσα στις δύο πλευρές, από το περιβάλλον του επικεφαλής Κανάκη, όμως, φτάνουν οι πληροφορίες ότι το team θέλει να μαζέψει αρκετό υλικό για τα βίντεο και όχι μόνο.


