Μίτσελ: «Να τους δώσουμε ένα ποδοσφαιρικό μάθημα»

Συνάντηση κορυφής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συγκρούονται απόψε (19.30) στο φαληρικό γήπεδο, για την 6η (εξ αναβολής) Αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με… φόντο την πρώτη θέση. Ο στόχος των «ερυθρολεύκων» ξεκάθαρος: Μόνο νίκη, για να «γκρεμίσουν» από την κορυφή τον πρωτοπόρο «Δικέφαλο του Βορρά» (+2) και για να δείξουν πως είναι και φέτος το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
«Δεν θα πρέπει να αφήσουμε καμία πιθανότητα, κανένα περιθώριο στον ΠΑΟΚ, ούτε καν από την κερκίδα.

Πρέπει να παίξουμε στο 100% για να τους κερδίσουμε» τόνισε ο Μίτσελ στη Nova, ξεκαθαρίζοντας πως δεν βλέπει το ματς ως εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό από το Κύπελλο στην Τούμπα.

«Ξέρει η εξέδρα»

«Θέλουμε να δώσουμε ένα ωραίο μάθημα ποδοσφαίρου. Θέλουμε να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Αλλά μόνο με ποδόσφαιρο. Ξέρει η κερκίδα πώς να παίξει ποδόσφαιρο. Το ίδιο θα κάνουμε και εμείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο» είπε, ενώ, κλείνοντας, επεσήμανε ότι «θα ήταν πολύ ωραίο μετά το παιχνίδι να μιλάμε για ένα καλό αποτέλεσμα, για μία νίκη και για ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και όχι για άλλα πράγματα, περιστατικά ή γεγονότα που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Θα χρησιμοποιήσουμε, λοιπόν, τις μνήμες για να γίνουμε καλύτεροι. Για να παίξουμε ένα ωραίο ποδοσφαιρικό παιχνίδι και όχι για να πάρουμε εκδίκηση».

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, η ομάδα του Πειραιά θα «κατεβεί» πάνοπλη. Ο Μίτσελ δεν έχει φανερώσει τα πλάνα του, ωστόσο οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Ντομίνγκες, Αφελάι, Φουστέρ, Μήτρογλου συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσουν βασικοί. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγερι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Ντοσεβί, Φορτούνης, Κασάμι. Εκτός 18άδας έμειναν οι Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας, Διαμαντάκος και Γκαζαριάν, καθώς και οι τραυματίες Ντουρμάζ, Γιαννούλης, αλλά και ο ανέτοιμος Ολαϊτάν. Πριν από τη χτεσινή προπόνηση σημειώνεται πως βρέθηκε στου Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Χάρης Δάντσης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα