Όπως έγινε γνωστό χθες, ο Πέτρος Μπούτος αποχώρησε από τον όμιλο ANT1.
Σήμερα ο όμιλος εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση:
«Ο Πέτρος Μπούτος αποχωρεί από την εταιρεία παραγωγής ANTS PRODUCTION και τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ για να αξιοποιήσει μία νέα επαγγελματική ευκαιρία.
Ο Πέτρος Μπούτος, ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της ελληνικής τηλεοπτικής βιομηχανίας με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, διετέλεσε επικεφαλής της εταιρείας ANTS PRODUCTION και θα συνεχίσει την επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία εκτός του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.
Η ANTS PRODUCTION θα συνεχίσει να παράγει περιεχόμενο και να δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ κατέχει ηγετική θέση.
Η Διοίκηση του Ομίλου τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη μελλοντική του πορεία».
Ανακοίνωση του Ant1 για την αποχώρηση του Πέτρου Μπούτου
Ροή ειδήσεων
Μείνε συνδεδεμένος μαζί μας – η ενημέρωση ξεκινά εδώ!
Ακολούθησέ μας στα social media για να μένεις πάντα ενημερωμένος με τις τελευταίες ειδήσεις, αποκαλύψεις και αποκλειστικό περιεχόμενο από τη Δημοκρατία.
Enjoy the benefits of exclusive reading
Μ.Η.Τ. 252081
© 2026 — Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
MADE BY MINOANDESIGN
