Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τα ξημερώματα, στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου γαλακτοβιομηχανίας, στον Ταύρο. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 2.40΄ και πήρε γρήγορα διαστάσεις με αποτέλεσμα να επεκταθεί στην αποθήκη.
Στο σημείο έσπευσαν 32 πυροσβέστες με 14 οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, γύρω στις 6.30΄το πρωί, πριν επεκταθεί στον κύριο χώρο του εργοστασίου, ωστόσο καταστράφηκε το παρασκευαστήριο και κάηκαν πολλά εμπορεύματα. Στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικά οχήματα, ενώ για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.
Καταστροφές σε εργοστάσιο στον Ταύρο από εκδήλωση φωτιάς

Ροή ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μείνε συνδεδεμένος μαζί μας – η ενημέρωση ξεκινά εδώ!
Ακολούθησέ μας στα social media για να μένεις πάντα ενημερωμένος με τις τελευταίες ειδήσεις, αποκαλύψεις και αποκλειστικό περιεχόμενο από τη Δημοκρατία.
Enjoy the benefits of exclusive reading
Μ.Η.Τ. 252081
© 2026 — Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
MADE BY MINOANDESIGN
