Η επιλογή δεν θα πρέπει πάντως να κάνει εντύπωση, ούτε να φαίνεται εξεζητημένη καθώς σε πολλές περιοχές της Ρωσίας και ιδιαίτερα στις πιο ανατολικές το χαβιάρι είναι σαφώς φθηνότερο από το χοιρινό ή το μοσχαρίσιο κρέας. Στο μενού, υπήρχε ακόμα μανιταρόσουπα, από μανιτάρια ποικιλίας μορχέλα αλλά και σαλάτα με παντζάρια. Οι Ρώσοι είχαν πάντως προνοήσει για να έχουν νηστήσιμη αλλά και μη επιλογή για το κυρίως πιάτο. Έτσι Ρώσοι και Έλληνες, μπορούσαν να διαλέξουν ανάμεσα σε ψάρι ή χοιρινό για το κυρίως, ενώ απόλαυσαν λευκό ρωσικό κρασί του 2012.
Το ακριβότερο χαβιάρι του κόσμου στο μενού Πούτιν-Τσίπρα
Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.