Η Άντζελα Γκερέκου επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Come back στην υποκριτική μετά από 11 χρόνια απουσίας

Η Άντζελα Γκερέκου επιστρέφει από τα βουλευτικά έδρανα στην υποκριτική κάνοντας ένα δυνατό come back στην έβδομη τέχνη που την ανέδειξε. Μετά από ένα διάλειμμα 11 ετών, η πρώην βουλευτής αναλαμβάνει ρόλο ηθοποιού, ύστερα από πρόταση που της έκανε ο σκηνοθέτης Τάσος Λέρτας που βρήκε στο πρόσωπο της πρώην υπουργού μία από τις πρωταγωνίστριες που αναζητούσε για τη νέα ταινία του. 

Σύμφωνα με την «Espresso», η Άντζελα Γκερέκου θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία που ετοιμάζει ο Τάσος Λέρτας για τη ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια. Αν και ήταν διστακτική στην αρχή, δέχτηκε την πρόταση να λάβει μέρος στην εν λόγω μεγάλη παραγωγή, καθώς τη συγκίνησαν το θέμα και ο ρόλος που θα υποδυθεί, ο οποίος όμως δεν έχει διαρρεύσει μέχρι τώρα.

Η τελευταία της συμμετοχή σε κινηματογραφική ταινία ήταν το 2004 όταν έπαιζε στη μεγάλη παραγωγή του Κώστα Κουτσομύτη «Τα παιδιά της Νιόβης» όπου υποδύθηκε τη Γαλλίδα Ζιζί.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα