Το Περιστέρι υποδέχθηκε την Τιμία Χείρα του Αγίου Σπυρίδωνα

Με λαμπρότητα υποδέχθηκε κλήρος και λαός χθες το απόγευμα την Τίμια Χείρα του Αγίου Σπυρίδωνος στο Περιστέρι.

Το Ιερό Λείψανο υποδέχθηκε και παρέλαβε στο αεροδρόμιο ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Επίσκοπος Μεθώνης κ. Κλήμης, το οποίο στη συνέχεια παρέδωσε στον Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Χρυσόστομο στα προπύλαια του Ι.Ν. της Αγίας Τριάδος.

Αμέσως μετά τη λαμπρή υποδοχή τελέστηκε Μέγας πολυαρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Επισκόπου Μεθώνης κ. Κλήμεντος.

Επίσης παρέστησαν συμπροσευχόμενοι ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Χρυσόστομος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Βερενίκης κ. Χρυσόστομος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Να αναφερθεί ότι η Τίμια Χείρα του Αγίου Σπυρίδωνος θα παραμείνει στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών για λίγες ημέρες.

Σήμερα θα τελεστή Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία όπου θα ψάλλει η Πολυφωνική Παραδοσιακή Κερκυραϊκή Χορωδία του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου Σπυρίδωνος Κέρκυρας.
πηγή: romfea.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα