Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δίνει 7 εκατ.ευρώ οικονομική βοήθεια στο Νεπάλ

Εχει ακούσει κατά καιρούς (και όχι άδικα) πολλά για τον χαρακτήρα του και την αλαζονεία του.

Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδεικνύεται ότι ξέρει πότε πρέπει να στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους του. Οταν αυτοί το έχουν πραγματικά ανάγκη. Σε ακόμη μια ένδειξη της φιλανθρωπίας του, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 7 εκατ.ευρώ ως οικονομική βοήθεια στους πληγέντες του Νεπάλ από τον φονικό σεισμό.

Η εν λόγω πόλη επλήγη από το σεισμό της 25ης Απριλίου, που έχει αφήσει πίσω του μέχρι και σήμερα 7.759 νεκρούς. Μάλιστα πέρα από την οικονομική βοήθεια, ο Πορτογάλος άσος ξεκίνησε μία εκστρατεία μέσω των κοινωνικών δικτύων, απευθύνοντας κάλεσμα σ’ όλους προκειμένου να στηρίξουν τη φιλανθρωπική οργάνωση «Save the Children», η οποία δραστηριοποιείται στην βοήθεια του λαού της ασιατικής χώρας μετά την καταστροφή που επήλθε από το φονικό σεισμό.

Πηγή: iefimerida.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα