Κουίκ: Η Δημοκρατία εδώ στην Ελλάδα θα σταθεί με το κεφάλι ψηλά

Ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ απαντώντας σε ερώτηση για την πορεία των διαπραγματεύσεων σε σχέση και με το αποψινό Eurogroup, έκανε την εξής δήλωση:

«Για το θέμα αυτό έκανε εκτεταμένες δηλώσεις σήμερα το μεσημέρι ο αρμοδιότερος όλων μας. Ο Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Άρα, σας παραπέμπω στα όσα είπε, ενημερώνοντας τους πολιτικούς συντάκτες.

Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω, στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα στους Ευρωπαίους εταίρους μας, είναι το εξής:

Η Δημοκρατία εδώ στην Ελλάδα θα σταθεί με το κεφάλι ψηλά. Στα πλαίσια αυτών των δημοκρατικών αξιών εντάσσονται και οι εντολές του ελληνικού λαού, όπως αποτυπώθηκαν στις πάρα πολύ πρόσφατες εθνικές εκλογές, μετά από πέντε χρόνια καταστροφικής ύφεσης της Πατρίδας μας στα χέρια Ελλήνων και ξένων, που έκαναν πειράματα στις πλάτες μας με λάθος συνταγές.

Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, όπως είχε πει κι ο αείμνηστος Παύλος Μπακογιάννης.

Όπως επίσης είμαι υποχρεωμένος να υπενθυμίσω, ότι και η λέξη Ευρώπη και η λέξη Ευρωπαίος και η λέξη Δημοκρατία είναι ελληνικές και εννοούμε να τις υπερασπιστούμε ως στάση ζωής και πολιτικής λειτουργίας, την ώρα που κάποιοι θέλουν αυτά να τα αγνοούν και να τα πλαστογραφούν.

Εμείς είμαστε η Ευρώπη. Ας αποφασίσουν οι άλλοι τι θέλουν να είναι και πώς να πράττουν», τόνισε ο κ. Κουίκ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα