Σοκ στον ΔΟΛ με τις καθυστερήσεις στη μισθοδοσία

Γενική συνέλευση είχαν προγραμματίσει χθες το απόγευμα οι εργαζόμενοι στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη προκειμένου να συζητήσουν τις καθυστερήσεις στη μισθοδοσία και τις διαρροές για περικοπές σε προσωπικό και αμοιβές. 

Το κλίμα που επικρατεί στη Μιχαλακοπούλου είναι βαρύ καθώς το τελευταίο διάστημα έχει ενταθεί η φημολογία για νέο πρόγραμμα «εκκαθαρίσεων» και περικοπών στους μισθούς. Το κλίμα επιδεινώθηκε μετά την ειδοποίηση που έλαβαν οι εργαζόμενοι ότι θα εξοφληθούν για τον μήνα Απριλίο στις 29 Μαΐου (ουσιαστικά «μπαίνουν έναν μήνα μέσα»)! Οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ είναι σε κατάσταση σοκ αφού όλα αυτά έγιναν εντελώς απροειδοποίητα και ενώ έχει υπογραφεί πενταετής συμφωνία με την οποία θεωρούσαν ότι θα υπάρχει εργασιακή ειρήνη τα επόμενα χρόνια, κάτι που όπως αποδεικνύεται δεν ισχύει… 

zoornalistas.blogspot.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα