Ο Αγιος Νεκτάριος «έστειλε» σε δύο κυρίες 100.000 €!

Κέρδισαν στο «Σκρατς», καθώς επέστρεφαν από την Αίγινα

Τόπο για τα καλά φαίνεται ότι έπιασαν οι προσευχές στον Αγιο Νεκτάριο δύο ηλικιωμένων γυναικών, οι οποίες, κατά τη διάρκεια προσκυνηματικής εκδρομής στο νησί του Σαρωνικού και πριν πάρουν τον δρόμο της επιστροφής, θέλησαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο πασίγνωστο τυχερό παιχνίδι, το «Σκρατς». Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες (μεταξύ 60 και 70 ετών), μετά το προσκύνημα στη μονή του Αγίου Νεκταρίου της Αίγινας τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, μπήκαν στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Ανδρέα Καλοκούβαρου, προκειμένου να «σκοτώσουν» την ώρα τους ώσπου να μπούνε στο καράβι για Πειραιά.

Ωστόσο η έμπνευσή τους αποδείχτηκε… σωτήρια, καθώς, όταν «έξυσαν» ένα από τα δελτία «Σκρατς» που είχαν αγοράσει, διαπίστωσαν ότι έγιναν πλουσιότερες κατά 100.000 ευρώ! Μόλις το τυχερό δελτίο («Εφτάψυχη Γάτα») αποκάλυψε τον θησαυρό που έκρυβε, στο πρακτορείο επικράτησε πανδαιμόνιο, με τον πράκτορα, τους υπαλλήλους και, φυσικά, τις νικήτριες να πανηγυρίζουν όλοι μαζί! «Οι δύο γυναίκες δεν είναι από το νησί, ωστόσο τη μία τη βλέπουμε αραιά και πού, καθώς επισκέπτεται την Αίγινα, συνήθως αυθημερόν» εξηγεί στη «δημοκρατία» ο γουρλής ιδιοκτήτης του πρακτορείου και προσθέτει ότι στο κατάστημά του είναι η πρώτη φορά που το «Σκρατς» χαρίζει τέτοιο ποσό.

«Εως σήμερα είχαμε δώσει από το εν λόγω παιχνίδι μέχρι 1.000 ευρώ, ενώ συνήθως τα ποσά που κερδίζονταν ήταν μικρά» σημειώνει ο κ. Καλοκούβαρος. Παρ’ όλα αυτά, δεν ήταν η μοναδική φορά που στο συγκεκριμένο πρακτορείο κερδήθηκαν αστρονομικά ποσά. «Ανήμερα την Πρωτοχρονιά χαρίσαμε 100.400 ευρώ με πεντάρι του Τζόκερ, το 2013 δώσαμε 805.000 ευρώ με τον πρώτο αριθμό του Λαϊκού Λαχείου, το 2010 άλλες 105.000 ευρώ ξανά σε πεντάρι του Τζόκερ και το 2009 κερδήθηκαν 700.000 ευρώ στο ΠΡΟΤΟ» καταλήγει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα