«Σφαγή» Κατριβάνου – Ζαρούλια στη Βουλή: Είστε νεοναζιστές – Κι εσείς σταλινικό μόρφωμα

Ενταση προκλήθηκε στην Βουλή κατά την συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή του σχεδίου για την απόδοση ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών.

Η εισηγήτρια του κυβερνητικού κόμματος Βασιλική Κατριβάνου, είπε μεταξύ άλλων πως «είναι αναμενόμενο η Χρυσή Αυγή να είναι αντίθετη στο νομοσχέδιο διότι, όπως είπε ο Εισηγητής της, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών μισεί την Ελλάδα. Δεν ανεχόμαστε από τους εχθρούς της Δημοκρατίας να μιλάνε για εχθρούς της πατρίδας», ενώ αποκάλεσε τη Χρυσή Αυγή “νεοναζιστικό κόμμα”.

Η απάντηση ήλθε από την κ. Ελένη Ζαρούλια η οποία ανέφερε: «Όταν κάποια σταλινικά μορφώματα εκτρέπονται και μας υβρίζουν, οι πρόεδροι να τους επαναφέρουν στην τάξη».

«Η λέξη μόρφωμα και για μένα και για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι προσβολή. Το ότι είστε νεοναζιστικό κόμμα το λέει το πρόγραμμά σας και η δράση σας και όποιος το αρνείται, αρνείται τη θωράκιση της δημοκρατίας για την οποία όλοι έχουμε ευθύνη», απάντησε με τη σειρά της η κ. Κατριβάνου, ενώ ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης παρατήρησε ότι “μπροστά στη δίκη της Χρυσής Αυγής, γίνεται σήμερα ένα σόου και προσπαθούν οι υπόδικοι να πουν ότι δεν είναι αυτό που λένε πως είναι εδώ και χρόνια”.

Πηγή: iefimerida.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα