ΝΕΑ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μεγάλη μάχη στις Βρυξέλλες με τους τρεις σωματοφύλακες του Τσίπρα και οι ελπίδες για τμηματική εφαρμογή των άγριων μέτρων

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη (και πιθανότατα τελική) μάχη στις Βρυξέλλες ξεκίνησε. Οι τρεις «σωματοφύλακες» του Αλέξη Τσίπρα, Δραγασάκης, Τσακαλώτος, Παππάς, που βρίσκονται από χθες στις Βρυξέλλες εκτοπίζοντας από το κεντρικό παιχνίδι τον Βαρουφάκη, έχουν εντολή να ετοιμάσουν το τελικό σχέδιο της συμφωνίας· μιας συμφωνίας που είναι κόλαση, αν κινηθεί πάνω στις απαιτήσεις των δανειστών. Ακόμη και στην πιο light εκδοχή της, αν κινηθεί στην ελληνική αντιπρόταση, θα φέρει κι άλλο πόνο στην ελληνική κοινωνία, που υποφέρει τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η κυβέρνηση προβάλλει ως (νέες) κόκκινες γραμμές της τέσσερα σημεία: χαμηλά πρωτογενή πλεονάσματα, καμία νέα περικοπή μισθών – συντάξεων, αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους και ισχυρό πρόγραμμα επενδύσεων.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην «κυριακάτικη δημοκρατία»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα