Πολιτικό (Express) Service στην εταιρία που χρωστά σε ΙΚΑ, Δημόσιο 290.000.000 ευρώ!

Ξεπερνώντας τα όρια των αρμοδιοτήτων του, ο προερχόμενος από τη Θεσσαλονίκη (όπου έχει την έδρα της η επιχείρηση) Δημήτρης Μάρδας παρενέβη (με επιστολή) στη διαμάχη της με τη θυγατρική της ΕΤΕ και μεταξύ άλλων, ζητά να της δοθούν δουλειές για να έχει έσοδα!

Με μία ασυνήθιστη ενέργεια ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας κομίζει υπουργική παρέμβαση σε επιχείρηση που χρωστάει εκατομμύρια στο Δημόσιο. Ξεπερνώντας τα όρια των αρμοδιοτήτων του, που είναι η παρακολούθηση και η πιστή εκτέλεση του Προϋπολογισμού, σαν να είναι νομικός εκπρόσωπος ή διοικητικό στέλεχος επιχείρησης αναλαμβάνει να προωθήσει τα αιτήματα της εταιρίας Express Service -που όπως παραδέχεται η ίδια η επιχείρηση χρωστάει περίπου 90.000.000 ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο και 200.000.000 ευρώ στο ΙΚΑ- και προσπαθεί να γεφυρώσει τις διαφορές της με τον όμιλο της Εθνικής Τράπεζας. Ο κ. Μάρδας, ο οποίος προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη, πόλη όπου έχει την έδρα της η Express Servise, ζητάει, μεταξύ άλλων, να δοθούν και δουλειές στην Express Service με το επιχείρημα η εταιρία να έχει έσοδα για να πληρώσει τα χρωστούμενα.
Οπως αποκαλύπτει σήμερα η «κυριακάτικη δημοκρατία», ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών απέστειλε επιστολή στην πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας κυρία Λούκα Κατσέλη στις 20 Απριλίου 2015.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην «κυριακάτικη δημοκρατία»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα